Knaagdiervoer en -snacks

Producten 1-24 van 130

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Knaagdiervoer bestellen doe je bij dé specialist. Er zijn verschillende knaagdieren die als huisdier worden gehouden. Natuurlijk konijnen, cavia’s en hamsters, maar ook degoes, chinchilla’s, gerbils en tamme muizen en ratten. Ze zijn schattig, gezellig én eigenwijs. Ze zijn vaak gek op aandacht. En dat niet alleen: hoog op het favorietenlijstje van knaagdieren staat ook eten. Van droogvoer en verse voeding tot hooi, stro en allerlei snacks. Er is voeding die vrijwel ieder knaagdier eet - zoals hooi -, maar ze hebben ook nog zo hun eigen voedingsbehoeften, daarom is er voor ieder knaagdier speciaal eten. Biezen heeft een groot aanbod aan knaagdiervoeding waar altijd wel iets tussen zit voor jouw Snuffie, Knabbel, Vlekkie of Pluisje. Je kunt ons knaagdiervoer eenvoudig online bestellen en wij brengen dit bij jou thuis.

Voor jouw konijn of hamster knaagdiervoer bestellen

Knaagdieren zijn over het algemeen planteneters. Het is belangrijk dat zij altijd vers stro en hooi hebben, naast vers drinkwater natuurlijk. Hooi bevat veel vitamines en is onder andere goed voor de spijsvertering en het slijten van de tanden. Ook maken knaagdieren er graag een nestje van. Daarnaast bestaat het dieet van knaagdieren uit droogvoer, verse voeding en tussendoortjes. Dit kan van alles zijn, van kleine biks en knaagsticks tot verse groenten en fruit. Welk knaagdiervoer je het beste kan bestellen, is afhankelijk van een aantal dingen, zoals leeftijd, conditie en levensstijl. Maar natuurlijk vooral van wat voor knaagdier het is.

We helpen je graag op weg

Voordat je knaagdiervoer gaat bestellen in onze webshop, helpen onze specialisten je graag op weg. We geven je wat gezonde en lekkere eettips voor drie van de populairste knaagdieren: konijnen, cavia’s en hamsters.

  • Konijn: droogvoeding voor konijnen bestaat uit geperste korrels of biks eventueel met noten, pitten, zaden en gedroogde groenten en fruit. De biks zijn het hoofdvoer en je kan dit aanvullen met verse voeding zoals wortel, broccoli, appel, aardbei, peterselie, wilgentakken en gedroogd brood. Ook heeft Biezen speciale konijnensnacks, die vaak goed zijn voor de knaagbehoefte.
  • Cavia: het grote verschil met andere knaagdieren is dat cavia’s zelf geen vitamine C aanmaken. Zij moeten dit halen uit hun droogvoer, vandaar dat het belangrijk is om speciaal caviavoer te geven als hoofdvoeding. Je vult dit aan met verse voeding zoals witlof, komkommer, banaan, kiwi, wilgentakken en gedroogd brood. Ook hebben wij voor cavia’s speciale snacks als lekkernij.
  • Hamster: in tegenstelling tot veel andere knaagdieren zijn hamsters alleseters. Naast plantaardig voedsel hebben zij dus ook dierlijk voedsel nodig. Hun hoofdvoer is droogvoeding bestaande uit alleen biks of gemengd met noten, pitten, zaden en gedroogde groenten en fruit. Je vult dit enerzijds aan met bleekselderij, aubergine, druiven, ananas, basilicum, wilgentakken en gedroogd brood en anderzijds met bijvoorbeeld meelwormen of hondenbrokjes. Ook heeft Biezen speciale snacks voor hamsters.

In onze webshop kun je knaagdiervoer bestellen van topmerken zoals Beaphar, Boer’n Goed, ESVE, Konacorn, Supreme Science Selective en Vitakraft.

Breng een bezoek aan ons Jumper filiaal

We hebben zo’n uitgebreid assortiment aan diervoeding en dierbenodigdheden omdat Biezen is aangesloten bij de formule van Jumper. Deze diersuper heeft winkels in heel Nederland, waaronder in ons tuincentrum in Beek en Donk. Huisdiereigenaren uit de omgeving en onder ander de regio’s Laarbeek, Helmond en Gemert weten onze Jumper dierenwinkel altijd te vinden. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de scherpste prijzen. Dit geldt voor het bestellen van knaagdiervoer, maar ook voor voer voor andere dieren, bijvoorbeeld visvoer vlokken.

Bel ons gerust, wij staan klaar voor jouw knaagdier

Hoewel er dus best wat overeenkomsten zijn tussen knaagdieren en wat zij eten, blijven deze dieren ook zo hun eigen voedingsbehoeften houden. Wil je graag wat meer informatie over welk knaagdiervoer je het beste kunt bestellen? Onze specialisten geven je graag persoonlijk en deskundig advies. Speciaal voor jouw Snuffie, Knabbel, Vlekkie of Pluisje. Kom eens langs bij ons in Beek en Donk of neem contact met ons op alvorens je knaagdiervoer gaat bestellen. Bel naar 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.