Potten voor buiten

Producten 1-24 van 757

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Wil je mooie buitenpotten en plantenbakken kopen voor in je tuin, of voor op je balkon of terras? Dan zit je bij Biezen zonder twijfel goed! In ons tuincentrum in Beek en Donk bieden we je een uitgebreid assortiment aan potten voor buiten van onder andere de merken Capi, Mega Collections, Elho, My Lifestyle Collection, Kaemingk en Good(s)Factory. Met onze buitenpotten creëer je een sfeervolle en gezellige tuin. De bloempotten en plantenbakken zorgen samen met de tuinplanten voor aankleding in de tuin. Bij ons vind je diverse soorten buitenpotterie, zoals bloempotten, plantenbakken, bloem- en balkonbakken en hangpotten voor buiten.

Belangrijke kenmerken van buitenpotten

Buitenpotten hebben over het algemeen een aantal belangrijke kenmerken. Zo beschikken potten voor buiten over afwateringsgaten, zodat overtollig water uit de buitenpot weg kan lopen. Ook zijn buitenpotten weerbestendig en vorstbestendig. Daarnaast zijn deze potten verkrijgbaar in extra grote maten, omdat tuinplanten over het algemeen groter zijn en worden dan kamerplanten.

Welke buitenpost past bij jou?

Om erachter te komen welke buitenpot je nodig hebt, kun je jezelf een paar dingen afvragen. Bijvoorbeeld: hoe groot moet de buitenpot zijn? Op welke plek in de tuin wil je de pot plaatsen? Van welk materiaal moet de buitenpot zijn gemaakt? Als je er niet helemaal uitkomt, staan onze specialisten voor je klaar! Zij geven je graag persoonlijk en deskundig advies via de klantenservice. Of kom langs bij Tuincentrum in Beek en Donk.

Welke potten voor buiten zijn het beste voor in je tuin?

Bij het kopen van nieuwe potten is het belangrijk om niet alleen te letten op de uitstraling, maar ook op het materiaal en de kwaliteit van de bloempotten en plantenbakken. Ben je op zoek naar een hoge bloempot voor buiten? Of zoek je meerdere potten voor buiten, gemaakt van kunststof? Wij bieden diverse materialen aan. Zo hebben wij kunststof bloempotten, plantenbakken en balkonbakken van Elho. Kunststof is onderhoudsvriendelijk en gaat erg lang mee. Naast kunststof plantenbakken en bloempotten vind je in ons tuincentrum en in de webshop ook:

  • Clayfibre plantenbakken en bloempotten;
  • Keramieken en aardewerk bloempotten;
  • Terracotta buitenpotten.

Clayfibre buitenpotten

Clayfibre potten hebben een natuurlijke uitstraling, het materiaal lijkt namelijk op steen. Een groot voordeel van Clayfibre is dat het licht materiaal is, waardoor de buitenpotten relatief licht zijn. Ook vereist clayfibre weinig onderhoud en is het materiaal weerbestendig. Keramieken en terracotta buitenpotten hebben daarentegen iets meer onderhoud nodig om ze mooi te houden. Ook zijn ze minder goed bestand tegen slechte weersomstandigheden dan kunststof of clayfibre plantenbakken en bloempotten.

Plaats een bestelling!

Bekijk ons ruime assortiment aan potten voor buiten en bestel je favoriete pot online of kom langs in ons tuincentrum. Vergeet niet om ook voeding voor je buitenplanten aan te schaffen! Naast buitenpotten vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je tuin te onderhouden, zoals tuingereedschap van Talentools. Bij vragen kun je bellen naar 0492 - 46 13 10 of een e-mail sturen naar klantenservice@biezen.nl.