Tuinhaarden en terraskachels

5 producten

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Een terraskachel en andere tuinartikelen kun je kopen bij Biezen. In ons tuincentrum van 6500m2 vind je alles voor je woning, tuin en huisdier. Of je jouw tuin of terras nou winterklaar wilt maken of juist een upgrade wilt geven: alles is mogelijk met de artikelen uit onze ruime collectie. Ontdek ons gehele assortiment online.

Terraskachel kopen voor sfeer en warmte in je tuin

In ons ruime assortiment aan tuinmeubelen vind je alles om je tuin te voorzien van een prettige en fijne sfeer. Natuurlijk kun je ook voor extra warmte zorgen als het afkoelt na een warme dag. Onze terraskachels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Wil je een kleine terraskachel kopen? Kies dan voor een XS. Liever een groter exemplaar? Wij hebben ook een S, M en L variant. Naast deze prachtige kachels kun je onder andere ook buitenpotten kopen om meer sfeer te geven aan je tuin of terras. Voor meer vogeltjes in je tuin, kies je voor een vogelhuis van hout.

Plaats vandaag nog een bestelling

Wil je een terraskachel kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk. Heb je vragen of weet je niet voor welk exemplaar je moet gaan? Onze klantenservice staat voor je klaar. Bel naar 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.