Accessoires voor potten

Producten 1-24 van 182

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Alle potten accessoires op één plek? Ja, bij Biezen!

Wil je een bloempot, plantenbak of balkonbak op hangen, verhogen of verrijdbaar maken? Bij Biezen vind je allerlei handige accessoires om jouw bloempotten op te hangen, te verhogen of verrijdbaar te maken. Met deze bloempot accessoires kan je jouw potten en bakken iets extra’s geven! De potten accessoires zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

In ons uitgebreide assortiment aan potten accessoires vind je alles voor het upgraden van jouw binnen- en buitenpotten. Zo hebben wij plantenschotels voor bloempotten, planten- en balkonbakhaken en potvoetjes. Naast plantenschotels vind je in ons tuincentrum en de webshop ook:

  • Plantentafels
  • Plantenstandaarden
  • Plantentrolleys
  • Plantenhangers
  • Plantcontainers
  • Potvoetjes
  • Balkon- en muurhaken

Ben je opzoek naar een accessoire om je bloempot of balkonbak op te hangen of verrijdbaar te maken, maar kom je er niet helemaal uit? Onze specialisten staan voor je klaar! Zij geven je graag persoonlijk en deskundig advies via de klantenservice. Of bezoek ons tuincentrum in Beek en Donk, nabij Helmond, Eindhoven, Uden en Veghel. Sla je slag in ons tuincentrum of bestel jouw potten accessoires online en dan bezorgen wij ze bij jou thuis.

De handigste potten accessoires van Biezen

Capi Pot Pads (Potvoetjes)

Deze pads beschermen de vloer tegen krassen en ondersteunen de potten. De pot is makkelijk te verschuiven door de stevige viltlaag. Verder zorgen deze pads buiten voor een goede drainage en ondersteunen de potten. Voor alle modellen. Voor binnen en buiten. Gemaakt van rubber. Zwart.

Plantenschotel Elho floorprotector

Heb je een keramieken bloempot en ben je bang dat je de vloer beschadigt? Met de floorprotector helpen Biezen en  Elho je graag bij het beschermen van elke ondergrond in huis, zoals houten vloeren, tafels of vensterbanken. Dit praktische hulpmiddel voorkomt het ontstaan van vochtplekken, vuil en krassen. Door het transparante en onbreekbare materiaal biedt de onderzetter van elho deze onzichtbare bescherming: ideaal!

Plantenschotel Sottovaso Mega Collection

Heb je een Terracotta pot met een afwateringsgat? Gebruik dan een bijpassende schotel bij de terracotta pot, om overtollig water op te vangen. Hierdoor creëer je in combinatie met een bloempot een sfeervolle en prachtig geheel.

Elho Green Basics Muurhaken

Jij pakt het helemaal anders aan: die saaie muur of lelijke schutting werk je eenvoudig weg met deze muur haken. Met de muurhaken hang je eenvoudig een plantenbak op met daarin de mooiste bloemplanten. Hang ze horizontaal of verticaal, je kunt eindeloos combineren. Deze metalen haken zijn speciaal ontworpen voor de green basics balkonbakken van Elho.