Onze inspiratie en blogs

Zet deze planten in het zonnetje

In dit artikel richten we jullie aandacht op planten die het juist goed doen op hete en droge plekken. Deze plantensoorten zijn ook ideaal als je op vakantie gaat, aangezien ze weinig water nodig hebben. 

Waterbestendige planten voor je tuin

Het klimaat is wereldwijd van slag en het voorjaar verloopt grillig. Niemand weet of we een hete, droge zomer krijgen of dat het blijft wisselen tussen regenbuien en koude wind.

Maak je eigen bloemenparadijs met Pinksteren

Tijdens de Pinksterdagen zijn de meeste mensen een extra dag vrij. Met een beetje gelukis het ook nog eens heerlijk lenteweer. Het ideale moment om je tuin op te fleuren met een aantal bloemetjes.

Niet maaien maar zaaien

Hoewel een nat begin van het voorjaar voor ons niet ideaal is, profiteren je planten er juist van. Dankzij al die regen schiet alles de grond uit. Nu er geen sprake meer is van nachtvorst, is het tijd om aan de slag te gaan.

Top 10 blauwe bloemen

Veel mensen hebben een voorliefde voor blauw, vanwege zijn koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling. Daarentegen kan blauw ook staan voor iets sobers, denk aan uitdrukkingen als 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue monday'.

Kuip-en potplanten kunnen naar buiten

Het is zo goed als gedaan met de nachtvorst! Althans dat is vaak zo na de ijsheiligen (van 11 tot 14 mei). Je kan nu eindelijk al je kuipplanten en potplanten buiten zetten. Ook je zaailingen kunnen in dit zachte lenteweer gedijen.

Fleurige moederdag cadeaus

Het is bijna Moederdag, een perfecte gelegenheid om je moeder te verwennen! Ons tuincentrum in Beek en Donk biedt een overvloed aan prachtige planten, zowel voor binnen als buiten, en sfeervolle accessoires om haar dag speciaal te maken.

15 tips voor je tuin in mei

Mei is traditioneel een prachtige maand voor tuinliefhebbers. Alles groeit en bloeit volop, en de bomen krijgen weer hun weelderige groene kleur. Medio mei is de kans op nachtvorst ook zo goed als nul.

Geef je tuin een biodiversiteit boost

Of je het nou milieuvriendelijk, duurzaam, ecologisch, natuurinclusief of klimaatbestendig noemt, de feiten liegen er niet om: wereldwijd staat de flora en fauna er niet goed voor. 

5 tips voor frisse kamerplanten

Het lijkt dit najaar eerder herfst dan lente. De zonnige, zachte lentedagen laten nog even op zich wachten. Daardoor is het verlangen naar de zon extra groot. Wie wil er nou niet zonnebaden in de tuin en met planten aan de slag kunnen gaan?

Vier koningsdag met oranje planten

Met Koningsdag in het vooruitzicht, begint Nederland al langzaam oranje te kleuren. Op 27 april vieren we met z'n allen weer grootst de verjaardag van onze koning. 

Wees onkruid de baas

De lente is weer aangebroken! De vogels fluiten, de voorjaarsbollen staan in bloei en er zitten weer groene blaadjes aan de bomen en struiken. Alle planten groeien en bloemen in het zachte lenteweer, zo ook het onkruid.

Jouw tuin als vlinder walhalla

Het is toch altijd een prachtig gezicht om op een zonnige dag vlinders te zien fladderen. Helaas zal je dit steeds minder vaak zien. Het aantal vlinders loopt namelijk hard terug. Gelukkig is er een oplossing!

April de moestuinmaand

April is de perfecte tijd om weer met je moestuin te beginnen. Plant nu je zaadjes zodat je er komende zomer de vruchten van kunt plukken. Ondanks het grimmige lenteweer zijn de dagen langer en de grond warmer. 

Zonnige Zomerbollen

Ondanks dat de lente net officieel begonnen is, hebben wij bij tuincentrum in in Beek en Donk de zomer al in onze bol. Wij zijn, ondanks het wisselvallige weer, helemaal klaar voor de zomer! 

15 tips voor je tuin in april

Het is weer lente! Daarentegen staat april bekend om het wisselvallige weer. Wanneer je weer in de tuin gaat werken, wordt het aangeraden om een mooie dag zonder regen en wind te kiezen. Tussen de buien door is het ideaal om in je tuin te werken.

Lente tips voor een groen en gezond gazon

Na de winter kan je gazon er nogal triest uitzien, maar geen zorgen, het is tijd voor een grondige voorjaarsbeurt! Als het weer het toelaat, is dit ook het moment om een fris lente grasveld in te zaaien of aan te leggen met graszoden.

Eenvoudige moestuinplanten voor beginners

Het lentegevoel is in de lucht en onze groene vingers staan te popelen! We kunnen weer genieten van de zachte, frisse buitenlucht en ons bezighouden met zaden, planten en bloemen. 

Vrolijke voorjaarsbloemen

In het prille voorjaar bloeien allerlei bloembollen uitbundig, zoals narcissen, krokussen, sneeuwklokjes, blauwe druifjes en mini-irisjes. Misschien ben je ze dit najaar vergeten  te planten of had je geen tijd.

Transformeer je tuin in een feestmaal voor bijen

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: de bijen hebben het moeilijk. Deze ijverige insecten spelen een cruciale rol in de bestuiving van zowel onze voedselgewassen als de wilde flora. En maak je geen zorgen over steken; dat doen ze alleen als ze zich serieus bedreigd voelen.

Begin met snoeien in maart om de winter achter je te laten

"Maart roert zijn staart" is een gezegde dat de wisselvalligheid van het weer in deze maand beschrijft, waarbij vorst en dooi elkaar kunnen afwisselen. In deze periode begint het landschap langzamerhand te veranderen van bruin naar groen.

Lenteverlangen met bloesemtakken

De donkere dagen van de winter maken bijna plaats voor de lente, al voelen de laatste momenten soms als een zware last. Gelukkig is de opkomst van voorjaarsbollen een teken van nieuw leven. 

Fris voor de lente: 10 tips voor een prachtige tuin

De lente kondigt zich aan met zachte warmte en het uitbundige groen. Het is het perfecte moment om je buitenruimte een frisse start te geven. Hier volgen 10 belangrijke klussen om je tuin, terras en balkon voor te bereiden op het seizoen.

Planten voor in je badkamer en slaapkamer

Terwijl de natuur buiten langzamerhand haar groene pracht herwint, is het een uitgelezen moment om ook binnenshuis die levendige groentinten te introduceren. 

Het voorjaar in met prachtige tulpen!

Met de komst van de lente komt ook het seizoen van een van de meest geliefde bloemen: de tulp. In ons tuincentrum in Beek en Donk is de tulpentijd officieel aangebroken, en we nodigen iedereen uit om dit kleurrijke seizoen met ons te vieren.

Verzorgingstips voor kuip- en potplanten

Met de juiste voorbereidingen maak je voor het komende seizoen. Hieronder volgen enkele tips van Tuincentrum Biezen om je planten optimaal te verzorgen.

Binnen- en buitenfavoriet van februari de primula

Primula's, ook wel bekend als sleutelbloemen, brengen als vroege voorjaarsbloemen zowel binnen als buiten kleur. Hun naam, afgeleid van het Latijnse 'primus' voor 'eerst', weerspiegelt hun status als een van de eerste bloeiers van het seizoen.

Frisse huis- en tuinideeen voor februari

Februari biedt de perfecte gelegenheid om je woon- en buitenruimte nieuw leven in te blazen en je voor te bereiden op het komende tuinseizoen. Met de dagen die langzaam langer worden en de eerste tekenen van het voorjaar die zich aandienen, is dit het ideale moment om actie te ondernemen.

Vernieuw Valentijnsdag met Anthuriums

Dit jaar kun je Valentijnsdag transformeren van voorspelbaar naar opwindend door je dierbare te verrassen met Anthuriums. Deze exotische bloemen vallen op door hun hartvormige schutbladen en zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, van felrood tot pastelroze en van groen tot diep paars.

Vijf prachtige en heerlijke fruitbomen voor in de tuin

Met het tuinseizoen voor de deur is het de perfecte tijd om je tuin een fruitige make-over te geven. Zelfs in beperkte ruimtes, zoals kleine tuinen, terrassen, of balkons, kun je genieten van verse fruitoogst, mits er voldoende zonlicht is. 

Vogels tellen en lokken tijdens de nationale tuinvogeltelling

Op de laatste weekenddagen van januari vindt de jaarlijkse Nationale Tuinvogeltelling plaats, een evenement dat aan populariteit wint.

Winterse moestuin: Tips voor een groene oase in de koude maanden

In dit artikel delen we enkele waardevolle tips voor het verzorgen van je moestuin in deze laatste wintermaanden. We hopen je wat inzichten te bieden en natuurlijk een leuk artikel om te lezen.

Groene plannen voor 2024

Hier zijn enkele inspirerende ideeën om jouw tuin om te toveren tot een groen paradijs in het komende jaar.

Tips voor huis en tuin in januari

Ontdek onze 7 tuin- en huisverzorgingstips voor januari bij tuincentrum Beek en Donk. Van kamerplanten tot tuinonderhoud, start het jaar groen

Kerstboom eruit, nieuwe planten erin

Ontdek onze 7 tuin- en huisverzorgingstips voor januari bij tuincentrum Beek en Donk. Van kamerplanten tot tuinonderhoud, start het jaar groen

Breng sfeer in je woonruimte met binnenplanten tijdens de koudere maanden

De koude maanden zijn aangebroken, een periode waarin de 'standaardtijd' heerst, de oorspronkelijke tijd die we hanteren nadat de klok in de herfst teruggezet wordt. Dit systeem, dat sinds 1977 in gebruik is, stelt ons in staat om in de lente en zomer de dagen te verlengen en energie te besparen. Maar hoe breng je nu warmte en kleur in huis terwijl buiten de temperaturen dalen? Wij delen met jou een scala aan ideeën.

De kunst van najaarssnoei

Terwijl het seizoen wisselt en de herfstkleuren in de tuin hun intrede doen, is het belangrijk om na te denken over de gezondheid en vormgeving van je planten. Veel tuiniers denken dat een grote schoonmaak en rigoureuze snoei nodig zijn om de tuin winterklaar te maken. Echter, een meer afgemeten en natuurvriendelijke aanpak biedt vele voordelen. Niet alleen voor de tuin zelf, maar ook voor de lokale flora en fauna die van deze natuurlijke habitat afhankelijk zijn. Hieronder vind je een aantal richtlijnen voor snoeiwerkzaamheden in de herfst, waarbij de natuurlijke balans centraal staat.

10 handige tuintips voor de wintermaanden

November markeert de overgang naar de winter, een periode waarin de tuin een verstilde aanblik biedt en de natuur zich voorbereidt op koudere tijden. Toch is dit niet het moment om je tuingereedschap op te bergen en binnen te blijven. 

Geniet van de betoverende herfst in je tuin

Ieder seizoen brengt zijn eigen unieke charme met zich mee. In de herfst mogen we ons verheugen op de prachtige kleuren van vallende herfstbladeren, kastanjes en beukennootjes, allemaal badend in het zachte, warme licht van de laagstaande zon en de fonkelende dauwdruppels. Je tuin kan het hele jaar door een bron van vreugde zijn, zelfs in de winter, dankzij wintergroene planten, vroegbloeiende bolletjes zoals winterakonieten en sneeuwklokjes. Binnenkort delen we nog meer tips van ons tuincentrum in Beek en Donk.

De herfst in met betoverende bessenstruiken

De herfsttuin wordt betoverd door de pracht van bessenstruiken, die in deze magische overgang van zomer naar herfst hun ware schoonheid onthullen. Hun sierlijke vruchten en schitterende kleuren vormen een waardevolle toevoeging aan elke tuin, en ze delen gul met de lokale dierenwereld. Ga met ons mee op ontdekkingsreis in de fascinerende wereld van bessenstruiken in de herfst en laat je inspireren door hun veelzijdige en betoverende schoonheid.

Maak een Tropisch Paradijs in Je Eigen Tuin

Droom je van zonovergoten, tropische bestemmingen met uitgestrekte jungles, wuivende palmbomen en bamboebossen? Of ben je net terug van zo'n droomvakantie? Kom dan naar ons tuincentrum in Beek en Donk. Hier vind je een scala aan exotische tuinplanten en sfeervolle decoraties die je helpen dat vakantiegevoel te behouden en jezelf in een tropisch paradijs te wanen, gewoon in eigen tuin.

Zomerse Bloemenpracht: Pluk Je Eigen Boeket!

De zomer is de perfecte tijd om jezelf te omringen met kleurrijke bloemen, zowel binnenshuis als in de tuin. Een eigen pluktuin of bloemenperk is de ideale oplossing. Zelfs een balkon kan worden omgetoverd tot een bloeiend paradijs met enkele grote potten waaruit je je eigen boeketten kunt samenstellen.

De Waternimfen van de Tuin: Planten die floreren in vochtige omstandigheden

Het klimaat vertoont wereldwijd duidelijk onregelmatigheden. Het lente seizoen is tot nu toe zeer wispelturig verlopen, en niemand weet of we weer te maken zullen krijgen met een uitzonderlijk hete, droge zomer. Lees hier welke planten goed tegen vochtige omstandingheden kunnen.

Bespaar slim tijdens het tuinieren met een budgetvriendelijke aanpak

Hoewel het leven al geruime tijd kostbaar is, betekent dit niet dat je moet inbinden op je tuinbeleving. Het draait om een verschuiving in perspectief. Onze tuinwinkel in Beek en Donk deelt vernuftige suggesties en strategieën om kosten te drukken terwijl je tegelijkertijd geniet van de buitenlucht op een prachtige zomerse dag.

Zomertips (voor kinderen) om te genieten in je eigen achtertuin

De langverwachte zomervakantie is aangebroken, maar wellicht heb je geen reisplannen. Als het weer hier gunstig is, kan je ook volop genieten van het buitenleven in je eigen achtertuin, op je privébalkon of op het terras bovenop je huis. Bij ons tuincentrum in Beek en Donk vind je een uitgebreide selectie aan producten waarmee jij en je kinderen veel plezier kunnen beleven. 

Vakantieadviezen voor je binnenplanten 

Eerder schonk onze tuinwinkel in Beek en Donk al nuttige aanbevelingen om je binnenplanten tijdens de zomermaanden vitaal en levendig te houden. Maar hoe pak je het aan wanneer je op vakantie gaat? Hoe zorg je ervoor dat je planten jouw afwezigheid overleven zonder de gebruikelijke zorg en liefdevolle aandacht? En wat als al je buren ook met vakantie zijn en er geen plantenverzorger beschikbaar is? Onze tuinwinkel heeft de oplossing!

Zomerse Tuin- en Balkontips voor Augustus

Met de hoogzomer in volle gang en de daglichturen langzaam afnemend, is het moment aangebroken om te genieten van het buitenleven op je eigen terras, balkon of in je tuin. Laat je ontspannen tussen het groen en te midden van geurige, kleurrijke bloemen. En vergeet niet zo nu en dan een klusje op te pakken om alles zo levendig en fleurig mogelijk te houden. Hier zijn 15 leuke suggesties voor je tuin en balkon.

Oppeppers voor je Kamerplanten

In de zomer zijn niet alleen mensen blij met zon en warmte, maar ook je geliefde tuin- en kamerplanten! Alhoewel overmatige hitte en droogte hun parten kunnen spelen, iets wat de afgelopen zomers vaak voorkwam. 

In 11 Stappen Stekken als Vakantieproject!

Zomers stekken nemen is een geweldige bezigheid om van je vakantie in eigen tuin te genieten, of samen met de (klein)kinderen. Hiermee zorg je ervoor dat je volgend jaar voldoende exemplaren van je geliefde planten en struiken hebt, allemaal in je eigen tuin. 

Zomers Genieten: Moestuintips voor een Groene Oogst in Juli

De zonovergoten dagen van juli bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van het buitenleven en je eigen groene paradijs te creëren. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, het kweken van je eigen groenten en kruiden is een geweldige activiteit om van te genieten - vooral als je niet op vakantie gaat. 

Geniet van je Eigen Zomerse Kruiden(ijs)thee

In de zomervakantie deelden we al inspirerende en praktische tips om je eigen moestuin te beginnen. Hoe fantastisch is dat?! Altijd verse, supergezonde groenten en kruiden binnen handbereik, en dat kan zelfs op je balkon of dakterras met grote potten en kweekbakken. En als je kruiden groeien, kun je heerlijke dingen ermee maken, zoals een verfrissende (ijs)thee op een mooie zomerse dag.

 Zomerse Tuin- en Balkonklusjes voor een Ontspannen Vakantie in Eigen Land

Op warme zomerdagen is het heerlijk om te ontspannen en te genieten van de kleuren en geuren in je eigen tuin of op je balkon. Creëer een rustgevende vakantiesfeer in eigen land of bereid je voor op je komende reis. Zorg voor een goede buur die je planten water kan geven terwijl je weg bent. 

 Een Feestelijke Samenzijn in de Tuin: Geniet van de Zomer!

Het zonnetje straalt en er is altijd wel een reden om te vieren - een verjaardag, huwelijksjubileum, verloving, geslaagd voor een diploma of rijbewijs, of gewoon het feit dat het zomer is! Wat is er beter dan een gezellig tuinfeest met je familie en vrienden om te genieten van deze bijzondere momenten? 

Genieten van de Zomerse Geuren: Planten die je Zintuigen Prikkelen

Zodra juni aanbreekt, vult de lucht zich met verrukkelijke zoete aroma's in tuinen, straten en parken. Deze betoverende geuren worden verspreid door planten en struiken die in de zomer een waarlijk hemels aroma vrijgeven. 

Slimme tips voor een watervriendelijke tuin

De afgelopen periode hebben we veel te maken gehad met zeer warme temperaturen van tropische aard. Het is nu tijd om wat advies te delen over hoe je verstandig met water kunt omgaan in je tuin. 

Ontdek de Groene Vingers: Zomerstekken voor een Prachtige Tuin!

Wat is er nu leuker dan tijdens je vakantie in eigen tuin, samen met de (klein)kinderen, bezig te zijn met zomerstekken? Hiermee vergroot je niet alleen het aantal van je favoriete planten en struiken voor volgend jaar, maar je kunt ze ook als cadeau of ruilmateriaal aan je tuinminnende vrienden geven. 

Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Thuisblijven is geen straf, zolang je volop geniet van het buitenleven in je eigen tuin, balkon of dakterras. Creëer die ontspannen vakantiesfeer met een vleugje mediterrane allure.

Geniet van een plaagvrije zomer: Dieren en insecten in je tuin

De zomer brengt een overvloed aan prachtige dieren en insecten in je tuin, van zingende merels tot fladderende vlinders. Echter, niet alle bezoekers zijn even welkom. We kennen allemaal de akelige teken die ziektes kunnen overdragen, maar ook muggen en wespen kunnen behoorlijk vervelend zijn. 

Vakantie in het vooruitzicht? Voorkom een verwaarloosde tuin bij thuiskomst!

Het is natuurlijk zonde om na je vakantie thuis te komen met een dor gazon, uitgedroogde planten en een wildgroei van onkruid. Neem daarom nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin helemaal klaar is voor je vakantie. 

Slimme watertips voor een veerkrachtige tuin- en balkonbeplanting tijdens droge periodes

De afgelopen periode zijn we veel geconfronteerd met zeer warme temperaturen. Het is daarom tijd om enkele adviezen te delen over hoe je verstandig met water kunt omgaan in je tuin. 

Ontdek de Betoverende Geuren van de Natuur in je Tuin of Balkon

In de maand juni kan men in de tuin, op straat of in het park soms een aangename, zoete geur waarnemen. Er bestaan planten en struiken die gedurende de zomermaanden een betoverend aroma verspreiden. 

Pas op voor teken!

Geniet van de prachtige zomerse dagen in de buitenlucht, waar je volop kunt genieten van het buitenleven. Helaas zijn er tijdens dit seizoen ook vervelende insecten actief die kunnen steken of bijten, zoals muggen, wespen en teken. Teken zijn kleine spinachtige beestjes die zich graag voeden met ons bloed, evenals het bloed van dieren. Het grootste gevaar van tekenbeten is de mogelijke overdracht van de ziekte van Lyme. 

Tuintips voor de langste dag van het jaar!

Op 21 juni vindt de langste dag van het jaar plaats, met de grootste hoeveelheid daglicht, en dat betekent officieel het begin van de zomer! Je zult ongetwijfeld tijd hebben voor enkele tuinklussen. Het is heerlijk om te ontspannen in de frisse buitenlucht terwijl je jezelf ook een beetje kleurt. Met de volgende tuintips kun je gegarandeerd genieten van een lange, kleurrijke zomer in je eigen tuin of op je 'Costa Balconia'. 

Je eigen bloemweide met Pinksteren

Kom gezellig langs vóór het pinksterweekend op zondag 28 en maandag 29 mei. Hopelijk schijnt het zonnetje heerlijk in de lente! Je kunt bij ons terecht voor al je tuin-, terras- en balkonbenodigdheden.

Geniet van een Verfrissende Tuin en Balkon: Slimme Oplossingen tegen Oververhitting

Het weer is tegenwoordig erg onvoorspelbaar. Het zou zomaar weer een extreem hete en droge zomer kunnen worden. Hoewel sommige mensen daarvan genieten, hebben velen er moeite mee. Wij delen graag vijf slimme tips om je tuin en balkon koel te houden.

Planten die floreren in de volle zon en droge grond: een schitterende selectie

Visvoer in de vorm van vlokken en ander diervoer koop je bij jouw specialist. Biezen is dé specialist als het gaat om diervoer en dierbenodigdheden. In ons tuincentrum vind je vele producten voor jouw huisdier. Of je nu een hond, een kat of een vis hebt: wij hebben -

Transformeer je Tuin in een Zomers Paradijs

Kom gezellig langs vóór het pinksterweekend op zondag 28 en maandag 29 mei. Hopelijk schijnt het zonnetje heerlijk in de lente!

Ipuro geurstokjes

Van het merk Ipuro vind je verschillende producten voor je woning, zoals geurstokjes. Maak van je woning een heerlijke plek, die ook nog eens lekker ruikt. Kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk of bezoek onze webshop en ontdek onze gehele collectie van het merk Ipuro.

Van het merk Ipuro vind je verschillende producten voor je woning, zoals geurstokjes. 

Vogelhuis van hout

Voor een vogelhuis gemaakt van hout en andere artikelen voor je tuin ga ja naar Biezen. In onze webshop en tuincentrum vind je alles voor je tuin, woning en huisdier. Van kamer- en buitenplanten, tot dierenvoeding en tuinartikelen. Kom snel lang in Beek en Donk en geniet van -

Voor een vogelhuis gemaakt van hout en andere artikelen voor je tuin ga ja naar Biezen.

Visvoer vlokken

Ontdek de pracht van planten die gedijen in de verzengende hitte en droge grond. Deze robuuste flora is perfect voor tuinen en balkons die worden blootgesteld aan intense zonnestralen en droge periodes.

Heerlijk kittenvoer

Wil je kittenvoer en andere benodigdheden kopen? Kom lang ons tuincentrum en ontdek de beste spullen voor jouw huisdier. Deze bieden wij aan tegen de scherpste prijzen. Kom langs in Beek en Donk en ontdek ons gehele assortiment voor kittens, katten, honden, vissen.

Wil je kittenvoer en andere benodigdheden kopen? Kom lang ons tuincentrum en ontdek de beste spullen voor jouw huisdier.

napoleon phantom BBQ

Wil je een Napoleon Phantom barbecue aanschaffen? Dan zit je bij Biezen goed. In ons ruime assortiment vind je verschillende barbecues van dit merk. Of je nu op zoek bent naar een complete buitenkeuken of een exemplaar om mee te nemen.

Wil je een Napoleon Phantom barbecue aanschaffen? Dan zit je bij Biezen goed. In ons ruime assortiment vind je verschillende barbecues.

Bloempotten voor buiten

Ben je op zoek naar een bloempot in een hoog formaat die geschikt is voor buiten? Bij Biezen vind je en ruim en divers assortiment aan potten voor zowel binnen als buiten. Als specialist hebben we namelijk alles in huis om je woning en tuin om te toveren.

Ben je op zoek naar een bloempot in een hoog formaat die geschikt is voor buiten? Bij Biezen vind je en ruim en divers assortiment aan potten

Grote kamerplant voor in huis

Visvoer in de vorm van vlokken en ander diervoer koop je bij jouw specialist. Biezen is dé specialist als het gaat om diervoer en dierbenodigdheden. In ons tuincentrum vind je vele producten voor jouw huisdier.

Wil je een grote kamerplant kopen? Dan zit je bij Biezen goed. In onze webshop en in ons tuincentrum bieden wij je een ruim assortiment

Hondenvoer voor je hond

Ben je op zoek naar een verkooppunt van CaroCroc hondenvoer? Zoek dan niet verder en plaats je bestelling bij Biezen. In onze webshop en tuincentrum vind je een ruim en divers assortiment aan hondenvoer. Zo hebben wij voor elke hond brokken.

Ben je op zoek naar een verkooppunt van CaroCroc hondenvoer? Zoek dan niet verder en plaats je bestelling bij Biezen.

Buitenkeuken met een kamado

Voor een buitenkeuken van het merken Kamado kun je bij Biezen terecht. Ons tuincentrum biedt je namelijk een ruim en divers assortiment aan van producten voor binnen en buiten.

Voor een buitenkeuken van het merken Kamado kun je bij Biezen terecht.

Woodwick geurkaarsen

Haal een geurkaars van Woodwick in huis voor een fijne, ontspannen sfeer. Bij Biezen vind je een ruim en divers assortiment aan producten voor je woning, tuin en je huisdieren. Wij verkopen verschillende merken.

Haal een geurkaars van Woodwick in huis voor een fijne, ontspannen sfeer.

BBQ van het merk napoleon

Ben je op zoek naar een BBQ van het merk Napoleon? Bij Biezen vind je een ruim en divers aanbod van barbecues van diverse merken.

Ben je op zoek naar een BBQ van het merk Napoleon? Bij Biezen vind je een ruim en divers aanbod van barbecues van diverse merken.

Moestuinieren is populair en hot!

Het is een trend die niet meer weg te denken is. De moestuin is populairder dan ooit.

Het is een trend die niet meer weg te denken is. De moestuin is populairder dan ooit.

BBQ van het merk napoleon

Ben je op zoek naar een BBQ van het merk Napoleon? Bij Biezen vind je een ruim en divers aanbod van barbecues van diverse merken, maar ook andere producten geschikt voor je woning, tuin of dier. Zo vind je online en in ons tuincentrum duizenden artikelen. 

Lees verder

Groenste kamerplanten van 2022

Ontmoet de natuurjuweeltjes! planten zijn tegenwoordig niet alleen meer een leuke toevoeging aan je huis, maar zijn opgebloeid tot een volwaardig decoratief onderdeel van het interieur.

Lees verder

Moestuinieren is populairder dan ooit!

Het is een trend die niet meer weg te denken is. De moestuin is populairder dan ooit. Had het een paar jaar geleden nog het imago van een hobby voor gepensioneerden, tegenwoordig is het ontzettend populair om je eigen groenten, fruit en kruiden te kweken.

Lees verder

Groenste kamerplanten van 2022

Ontmoet de natuurjuweeltjes! planten zijn tegenwoordig niet alleen meer een leuke toevoeging aan je huis, maar zijn opgebloeid tot een volwaardig decoratief onderdeel van het interieur.

Lees verder

Zomerse suggestie: Bloemen plukken in de Zonnige Seizoenen!

Wat kan er nu aangenamer zijn dan gedurende de zomermaanden omringd te zijn door een overvloed aan bloeiende flora? Bij voorkeur zowel binnen als buiten. Het antwoord blijkt eenvoudiger dan voorheen gedacht: een zelfpluktuin of een fraaie rand van bloemen! Zelfs op je balkon kun je moeiteloos een bonte zee van bloemen creëren met behulp van enkele royale plantenbakken, waarmee je je eigen kosteloze boeketten kunt samenstellen.


Op zoek naar meer inspiratie?

Deel jouw favoriete product of aankoop

via #biezeninspiratie

Volg ons via