Onze inspiratie en blogs

Je eigen bloemweide met Pinksteren

Kom gezellig langs vóór het pinksterweekend op zondag 28 en maandag 29 mei. Hopelijk schijnt het zonnetje heerlijk in de lente! Je kunt bij ons terecht voor al je tuin-, terras- en balkonbenodigdheden.

Geniet van een Verfrissende Tuin en Balkon: Slimme Oplossingen tegen Oververhitting

Het weer is tegenwoordig erg onvoorspelbaar. Het zou zomaar weer een extreem hete en droge zomer kunnen worden. Hoewel sommige mensen daarvan genieten, hebben velen er moeite mee. Wij delen graag vijf slimme tips om je tuin en balkon koel te houden.

Planten die floreren in de volle zon en droge grond: een schitterende selectie

Visvoer in de vorm van vlokken en ander diervoer koop je bij jouw specialist. Biezen is dé specialist als het gaat om diervoer en dierbenodigdheden. In ons tuincentrum vind je vele producten voor jouw huisdier. Of je nu een hond, een kat of een vis hebt: wij hebben -

Transformeer je Tuin in een Zomers Paradijs

Kom gezellig langs vóór het pinksterweekend op zondag 28 en maandag 29 mei. Hopelijk schijnt het zonnetje heerlijk in de lente!

Ipuro geurstokjes

Van het merk Ipuro vind je verschillende producten voor je woning, zoals geurstokjes. Maak van je woning een heerlijke plek, die ook nog eens lekker ruikt. Kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk of bezoek onze webshop en ontdek onze gehele collectie van het merk Ipuro.

Van het merk Ipuro vind je verschillende producten voor je woning, zoals geurstokjes. 

Vogelhuis van hout

Voor een vogelhuis gemaakt van hout en andere artikelen voor je tuin ga ja naar Biezen. In onze webshop en tuincentrum vind je alles voor je tuin, woning en huisdier. Van kamer- en buitenplanten, tot dierenvoeding en tuinartikelen. Kom snel lang in Beek en Donk en geniet van -

Voor een vogelhuis gemaakt van hout en andere artikelen voor je tuin ga ja naar Biezen.

Visvoer vlokken

Ontdek de pracht van planten die gedijen in de verzengende hitte en droge grond. Deze robuuste flora is perfect voor tuinen en balkons die worden blootgesteld aan intense zonnestralen en droge periodes.

Heerlijk kittenvoer

Wil je kittenvoer en andere benodigdheden kopen? Kom lang ons tuincentrum en ontdek de beste spullen voor jouw huisdier. Deze bieden wij aan tegen de scherpste prijzen. Kom langs in Beek en Donk en ontdek ons gehele assortiment voor kittens, katten, honden, vissen.

Wil je kittenvoer en andere benodigdheden kopen? Kom lang ons tuincentrum en ontdek de beste spullen voor jouw huisdier.

napoleon phantom BBQ

Wil je een Napoleon Phantom barbecue aanschaffen? Dan zit je bij Biezen goed. In ons ruime assortiment vind je verschillende barbecues van dit merk. Of je nu op zoek bent naar een complete buitenkeuken of een exemplaar om mee te nemen.

Wil je een Napoleon Phantom barbecue aanschaffen? Dan zit je bij Biezen goed. In ons ruime assortiment vind je verschillende barbecues.

Bloempotten voor buiten

Ben je op zoek naar een bloempot in een hoog formaat die geschikt is voor buiten? Bij Biezen vind je en ruim en divers assortiment aan potten voor zowel binnen als buiten. Als specialist hebben we namelijk alles in huis om je woning en tuin om te toveren.

Ben je op zoek naar een bloempot in een hoog formaat die geschikt is voor buiten? Bij Biezen vind je en ruim en divers assortiment aan potten

Grote kamerplant voor in huis

Visvoer in de vorm van vlokken en ander diervoer koop je bij jouw specialist. Biezen is dé specialist als het gaat om diervoer en dierbenodigdheden. In ons tuincentrum vind je vele producten voor jouw huisdier.

Wil je een grote kamerplant kopen? Dan zit je bij Biezen goed. In onze webshop en in ons tuincentrum bieden wij je een ruim assortiment

Hondenvoer voor je hond

Ben je op zoek naar een verkooppunt van CaroCroc hondenvoer? Zoek dan niet verder en plaats je bestelling bij Biezen. In onze webshop en tuincentrum vind je een ruim en divers assortiment aan hondenvoer. Zo hebben wij voor elke hond brokken.

Ben je op zoek naar een verkooppunt van CaroCroc hondenvoer? Zoek dan niet verder en plaats je bestelling bij Biezen.

Buitenkeuken met een kamado

Voor een buitenkeuken van het merken Kamado kun je bij Biezen terecht. Ons tuincentrum biedt je namelijk een ruim en divers assortiment aan van producten voor binnen en buiten.

Voor een buitenkeuken van het merken Kamado kun je bij Biezen terecht.

Woodwick geurkaarsen

Haal een geurkaars van Woodwick in huis voor een fijne, ontspannen sfeer. Bij Biezen vind je een ruim en divers assortiment aan producten voor je woning, tuin en je huisdieren. Wij verkopen verschillende merken.

Haal een geurkaars van Woodwick in huis voor een fijne, ontspannen sfeer.

BBQ van het merk napoleon

Ben je op zoek naar een BBQ van het merk Napoleon? Bij Biezen vind je een ruim en divers aanbod van barbecues van diverse merken.

Ben je op zoek naar een BBQ van het merk Napoleon? Bij Biezen vind je een ruim en divers aanbod van barbecues van diverse merken.

Moestuinieren is populair en hot!

Het is een trend die niet meer weg te denken is. De moestuin is populairder dan ooit.

Het is een trend die niet meer weg te denken is. De moestuin is populairder dan ooit.

BBQ van het merk napoleon

Ben je op zoek naar een BBQ van het merk Napoleon? Bij Biezen vind je een ruim en divers aanbod van barbecues van diverse merken, maar ook andere producten geschikt voor je woning, tuin of dier. Zo vind je online en in ons tuincentrum duizenden artikelen. 

Lees verder

Groenste kamerplanten van 2022

Ontmoet de natuurjuweeltjes! planten zijn tegenwoordig niet alleen meer een leuke toevoeging aan je huis, maar zijn opgebloeid tot een volwaardig decoratief onderdeel van het interieur.

Lees verder

Moestuinieren is populairder dan ooit!

Het is een trend die niet meer weg te denken is. De moestuin is populairder dan ooit. Had het een paar jaar geleden nog het imago van een hobby voor gepensioneerden, tegenwoordig is het ontzettend populair om je eigen groenten, fruit en kruiden te kweken.

Lees verder

Groenste kamerplanten van 2022

Ontmoet de natuurjuweeltjes! planten zijn tegenwoordig niet alleen meer een leuke toevoeging aan je huis, maar zijn opgebloeid tot een volwaardig decoratief onderdeel van het interieur.

Lees verder

De Waternimfen van de Tuin: Planten die floreren in vochtige omstandigheden

Het klimaat vertoont wereldwijd duidelijk onregelmatigheden. Het lente seizoen is tot nu toe zeer wispelturig verlopen, en niemand weet of we weer te maken zullen krijgen met een uitzonderlijk hete, droge zomer. Lees hier welke planten goed tegen vochtige omstandingheden kunnen.


Op zoek naar meer inspiratie?

Deel jouw favoriete product of aankoop

via #biezeninspiratie

Volg ons via