Een heerlijke geurkaars van Woodwick

Haal een geurkaars van Woodwick in huis voor een fijne, ontspannen sfeer. Bij Biezen vind je een ruim en divers assortiment aan producten voor je woning, tuin en je huisdieren. Wij verkopen verschillende merken, waaronder Woodwick. De kaarsen van Woodwick zijn een echte eyecatcher voor in je woonkamer. Ook voor in de auto heeft dit merk fantastische geuren.

Nieuwsgierig naar onze geurkaarsen van Woodwick?

Napoleon Phantom Rogue SE 425Napoleon Phantom Rogue SE 425

De geurkaas van Woodwick heeft een speciaal lont

In onze webshop en in ons tuincentrum kun je de geurkaarsen van Woodwick kopen. Deze kaarsen beschikken over een speciaal lont. Dit lont is zo gemaakt dat er een knapperd geluid van de geurkaars van Woodwick af komt als hij brandt. Daarnaast zijn de kaarsen van dit merk verkrijgbaar in verschillende geuren. Je vindt alle geuren terug in onze webshop. Naast dit merk verkopen wij ook andere merken, met heerlijke geuren voor in huis. Neem bijvoorbeeld de geurstokjes van Ipuro.

Bestel je favoriete geur online

Heb je een prachtige geurkaars van het merk Woodwick gevonden? Bestel jouw favoriete geur dan online of kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk. Daar kun je alle geuren ruiken! Voor vragen of meer informatie kun je contact met onze klantenservice opnemen via 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl. Om je interieur helemaal compleet te maken, kijk je bijvoorbeeld ook naar onze binnenpotten.

Neem een ​​kijkje in ons tuincentrum

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op me onze klantenservice of plaats een aanvraag!

Plaats je aanvraag

Bekijk ook

ga naar verkoeling voor hond
ga naar slangenwagens en haspels

Volg ons via