Tuinmeubelen kopen dichtbij Helmond

Welkom bij Biezen Tuincentrum, gelegen in Beek en Donk. Als u op zoek bent naar een winkel voor tuinmeubelen dichtbij Helmond, dan kunt u terecht bij Biezen Tuincentrum. Biezen Tuincentrum is gespecialiseerd in alles wat met huis en tuin te maken heeft, dus ook in tuinmeubelen. Wij verwelkomen u graag in de showroom in ons tuincentrum, maar u kunt ook een kijkje nemen in onze online webwinkel. Bij Biezen Tuincentrum werken we samen met verschillende merken tuinmeubelen. Deze merken ziet u hieronder:

Wij begrijpen dat uw tuin meer is dan alleen een buitenruimte; het is een verlengstuk van uw huis waar u kunt ontspannen, genieten met familie en vrienden, en waardevolle herinneringen kunt creëren. Daarom selecteren we onze tuinmeubelen met de grootste zorg, zodat elke tuinmeubel bijdraagt aan het comfort en plezier van uw buitenleven.

In ons tuincentrum en tuinmeubel webshop vindt u een uitgebreide collectie van tuinmeubelen die perfect aansluiten bij diverse stijlen en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een luxe loungeset, een duurzame tuinset, of comfortabele tuinstoelen, bij Biezen Tuincentrum vindt u het allemaal. En met onze deskundige medewerkers die altijd klaarstaan om u van persoonlijk advies te voorzien, zorgen we ervoor dat u de perfecte keuze kunt maken voor uw tuin.

tuinmeubel loungeset ter illustratietuinmeubel loungeset ter illustratie
  • Grote showroom van +8500m2 vol inspiratie
  • Altijd deskundig en persoonlijk advies
  • Bij ons vind je alles voor je huis, tuin en huisdier
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

Nieuwsgierig naar ons tuincentrum?

Alle soorten tuinmeubelen

Biezen Tuincentrum beschikt over verschillende soorten tuinmeubelen voor jouw tuin in Helmond. Hier vindt u een overzicht van de diverse soorten tuinmeubelen die wij aanbieden:

 

Indien u geïnteresseerd bent in een van de hierboven vermelde soorten tuinmeubelen, nodigen wij u uit om onze webwinkel te verkennen via de linkjes. Hier vindt u een uitgebreide catalogus van alle producten die wij aanbieden, zowel online als in onze fysieke winkel nabij Helmond. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om snel door ons assortiment te navigeren, zodat u de perfecte tuinmeubelen kunt vinden die aansluiten bij uw smaak en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle loungeset voor uw tuin in Helmond of een praktische tuinset, bij Tuincentrum Biezen staat een breed scala aan opties tot uw beschikking.

Bekijk de route vanaf Helmond

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op me onze klantenservice of plaats een aanvraag!


Openingstijden
Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 20.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00

 

Aangepaste openingstijden


Plaats je aanvraag

Volg ons via