Kerstboom Gemert

Ben je op zoek naar een mooie kerstboom in Gemert? Kom dan eens naar Tuincentrum De Biezen. Ons tuincentrum bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van Gemert en staat, gedurende de laatste maanden van het jaar, volledig in het teken van Kerst!

Naast diverse artikelen om je huis helemaal in de kerstsfeer te krijgen, bieden we een ruim assortiment aan topkwaliteit kerstbomen,van echte kerstbomen tot aan kunstkerstbomen die bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Daarnaast bieden we ook een assortiment decoratieve kerstbomen aan. Van mini kerstbomen, tot aan kerstboompjes die al versierd zijn. Deze artikelen zijn tevens eenvoudig te bestellen via onze webshop en kunnen ook in Gemert worden geleverd. 

Snel naar

kunstkerstbomenkunstkerstbomen

De kerstbomen van Biezen

Waarom Tuincentrum Biezen voor jouw kerstboom?

  • Topkwaliteit: Elke boom bij ons is met zorg uitgekozen. Hierdoor geniet je de hele kerstperiode van een mooie boom.
  • Ruime Selectie: Of je nu houdt van de klassieke Nordmann-spar of een duurzame kunstkerstboom, bij ons vind je het allemaal.
  • Toegankelijkheid: Op slechts 5 kilometer van Gemert is ons tuincentrum goed bereikbaar en bieden we je een vlotte toegang en voldoende parkeerplaatsen.

Bekijk ons kerst assortiment

Kom naar het tuincentrum!

Woon je in de buurt van Gemert en ben je op zoek naar de perfecte kerstboom? Kom dan zeker bij ons langs! Laat je familie en vrienden genieten van een sfeervolle Kerst met onze prachtige bomen. Ons behulpzame en kundige team helpt je graag bij het kiezen van de boom die het beste bij jouw ruimte past en geeft je verzorgingstips. Voor al je vragen over afmetingen, soorten of versiering, helpen we je graag! 

Bekijk de route naar de kerstshow van Biezen vanaf Gemert

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route


Openingstijden
Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 20.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00

 

Aangepaste openingstijden


Plaats je aanvraag

Volg ons via