Elektrische haarden

16 producten

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Napoleon Elektrische haarden - de ultieme verwarming voor elk huis

Als u op zoek bent naar een efficiënte en stijlvolle manier om uw huis te verwarmen, dan zijn Napoleon Elektrische haarden de perfecte oplossing. Deze haarden bieden een realistisch vuurbeeld en een aangename warmte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over rook of as.

 

Met Napoleon Elektrische haarden profiteert u van de voordelen van een open haard, zonder de nadelen. Zo is er geen behoefte aan een schoorsteen of gasaansluiting, wat betekent dat u de haard gemakkelijk kunt plaatsen in elke ruimte van uw huis. Bovendien zijn de haarden eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, zodat u altijd het comfortabelste klimaat kunt creëren. Met Napoleon Elektrische haarden geniet u van een realistisch vuurbeeld, dankzij de LED-technologie. Deze technologie zorgt voor een levendige en natuurlijke verbranding, zonder dat er rook of as vrijkomt. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende vuurbeelden, zodat u altijd de sfeer kunt creëren die bij u past.

 

Napoleon Elektrische haarden zijn ook zeer efficiënt in het gebruik van energie. Met deze haarden kunt u tot wel 30% op uw verwarmingskosten besparen, doordat ze direct warmte afgeven aan de ruimte. Bovendien kunt u de haarden op een laag vermogen instellen, zodat u altijd in control bent over de warmte in uw huis. Met Napoleon Elektrische haarden kunt u ook profiteren van een aangename warmte, die u direct voelt zodra u de haard aanzet. De haarden zijn voorzien van een infrarood element, wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid in de ruimte. Zo kunt u altijd genieten van een aangename temperatuur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over koude plekken in uw huis.

 

Napoleon Elektrische haarden zijn ook zeer stijlvol en passen in elke inrichting. De haarden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs, zodat u altijd een haard kunt vinden die bij uw wensen past. Bovendien zijn de haarden gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat ervoor zorgt dat ze jarenlang meegaan.

 

Kortom, net Napoleon Elektrische haarden kunt u genieten van een warm en comfort. Heeft u meer vragen neem dan contact op met onze klantenservice. Of wilt u de elektrische haarden graag eerst in het echt zien, bezoek dan de showroom in Tuincentrum de Biezen te Beek en Donk.