Tuininrichting

Producten 1-24 van 525

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Wil jij je tuin gaan inrichten? Bij Biezen Tuincentrum hebben we een groot assortiment om je tuin helemaal naar je zin te maken. Want met de juiste tuininrichting voel je je helemaal thuis in jouw tuin.

Tuinverlichting

Een tuin is een aanvulling van jouw huis, zeker wanneer het in de avonden langer licht is en de temperaturen aangenamer zijn. Om extra lang te genieten van jouw tuin tijdens deze avonden, is het belangrijk dat je tuin ook mooi verlicht wordt. Biezen Tuincentrum heeft een groot assortiment tuinverlichting. Kies je voor sfeerverlichting, wil je graag onder je overkappig hanglampen voor buiten of wil je graag een spot gebruiken in jouw tuin? Dan ben je bij Biezen Tuincentrum aan het juiste adres. 

Tuinverlichting op solar

Heeft u niet de mogelijkheid om jouw tuinverlichting te voorzien van stroom? Bekijk dan is ons assortiment van tuinlampen die werken op solar. Deze lampen laden zichzelf overdag op middels zonneenergie, en gaan automatisch branden zodra het donker wordt.

Buitenverlichting met sensor

Bent u misschien op zoek naar verlichting met een bewegingssensor? Ook hiervoor kunt u terecht bij Biezen Tuincentrum. Dit is natuurlijk ideaal als je een plekje in jouw tuin altijd graag belicht ziet worden, wanneer je daar bent. Het voordeel van deze lampen is dat ze vervolgens ook weer automatisch uit gaan. 

Wandlampen voor in de tuin

Denk je naar over verlichting in je tuin? Wellicht zijn de wandlampen van Biezen Tuincentrum een mooie aanvulling op jouw tuininrichting. In ons assortiment vindt je naast de traditionele wandlampen ook moderne en RGB LED wandlampen voor buiten. 

Waterornament

Veel mensen zijn op zoek naar een mooie eyecatcher in de tuin. Een waterornament leent zich hier perfect voor. Biezen Tuincentrum heeft een uitgebreid assortiment van boeddha waterornamenten tot verlichte ornamenten. Deze meeste ornament zijn voorzien van een Plug & Play systeem. Hierdoor neemt het installeren maar enkele minuten in beslag en hoeven deze waterornamenten niet verbonden te worden met een waterleiding.

Regentonnen

Naast het inrichting van je tuin, is het ook belangrijk goed na te denken over de water voorziening. Steeds vaker wordt er gekozen om een regenton in de tuin te verwerken, wat wij uiteraard een goede zaak vinden. Biezen Tuincentrum heeft verschillende regentonnen, van standaard tot wat regentonnen met een wat modernere uitstaling, waardoor het beter aansluit bij je tuininrichting.