Op biezen.nl vind je prachtige kamado bbq’s van bekende merken en hoge kwaliteit. Een kamado BBQ is een type houtskoolbarbecue gemaakt van keramiek of andere hittebestendige materialen. Het ontwerp van de kamado is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse kleioven, de ‘mushikamado’, die oorspronkelijk werd gebruikt om rijst te stomen. De kamado bbq is een favoriet onder de barbecue-liefhebbers, omdat ze een heerlijke traditionele smaak aan het eten geven. De geur van brandend houtskool en het knisperende geluid van het vuur zorgen voor onvergetelijke avonden. Bij Biezen.nl helpen we je de perfecte kamado BBQ te vinden voor heerlijke maaltijden en gezellige momenten. Ontdek ons assortiment en geniet van de beste barbecue-ervaring!

Kamado barbecues

21 producten

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Kamado bbq kopen

Jij als bbq liefhebben wilt een kamado bbq kopen. Wij van biezen.nl kunnen alleen maar zeggen; goede keuze! Op onze website vind je kamado barbecues van de merken: Big Green Egg en The Bastard. In de volgende alinea vertellen we meer over deze merken. Je vindt bij ons zowel kleine modellen als grote barbecues. Met een kamado barbecue van onze site ben je verzekerd van heerlijke grillresultaten en een klassieke barbecue-ervaring. Een kamado bbq kopen doe je op biezen.nl.


Kamado bbq Big Green Egg

Op biezen.nl koop je een schitterende kamado bbq van Big Green Egg. De kamado bbq van Big Green Egg is een icoon onder de barbecues en staat bekend om zijn opvallende design en uitstekende prestaties. De Big Green Egg is geïnspireerd op de traditionele Japanse kamado, een klei-oven die al duizenden jaren wordt gebruikt. Deze barbecue combineert oude technieken met moderne materialen en technologieën voor geweldige grillresultaten. Big Green Egg wordt steeds populairder in Nederland. Het is een mooi pronkstuk voor in de achtertuin!

Afbeelding van een big green egg barbecueAfbeelding van een big green egg barbecue

Afbeelding van een barbecue van 'the bastard'Afbeelding van een barbecue van 'the bastard'

Kamado bbq The Bastard

The Bastard kamado barbecues zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van buiten koken. Deze unieke barbecues, ook wel "keramische barbecues" genoemd, bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele barbecues.

De kamado barbecues van The Bastard zijn extreem energie-efficiënt. Dankzij hun unieke keramische constructie kunnen ze een hoge temperatuur bereiken en vasthouden met een minimale hoeveelheid brandstof. Dit betekent dat u minder houtskool nodig hebt om uw favoriete gerechten te bereiden, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Wil je meer weten over de specificaties van The Bastard kamado bbq’s? Kies een model uit en neem een kijkje op de productpagina voor alle informatie.


Wil je een kamado bbq aanschaffen, maar heb je toch nog een aantal vragen? Je kunt gerust contact met ons opnemen of langskomen bij tuincentrum Biezen! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen in ons tuincentrum, waar we alle tijd voor je hebben om je te helpen met het kiezen van de juiste barbecue.