Hangende kamerplanten

1 product

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Op de tafel, grond of op de vensterbank: je kunt een hangplant kopen voor verschillende plekken in de kamer. Een gewone kamerplant is leuk, maar soms ook een tikkeltje ‘gewoontjes’. Wil je wel eens iets anders proberen? Hang je planten dan op! Het biedt je de kans om ze vanuit een ander perspectief te bekijken, zoals een schildpadplant. Deze hangende kamerplant is een echte blikvanger met zijn vrolijke naar beneden dwarrelende bladeren. Bij Biezen bestel je jouw favoriete hangende kamerplant makkelijk online. Wij brengen deze vervolgens vers van de kweker en goed beschermd in onze speciale verpakking bij jou thuis.

Door een hangplant te kopen pak je het anders aan

Wanneer je een hangplant gaat kopen, maak je zo effectief mogelijk gebruik van de kamer. Je kunt er op deze manier nog meer kwijt en dat is natuurlijk perfect voor iedereen die gek is op planten. Ons aanbod aan kamerplanten is uitgebreid. Je vindt bij Biezen zowel groene als bloeiende planten om op te hangen en ook cactussen en vetplanten die hiervoor geschikt zijn. Daarnaast hebben wij voor elk exemplaar een geschikte bloempot voor binnen. Wanneer je erover nadenkt om jouw planten op te hangen, let hier dan nog even extra op:

  • Planten die mooi uitkomen wanneer je ze ophangt hebben vaak lange stengels met veel bladeren en zijn over het algemeen snelle groeiers. Geef deze hangende kamerplant ruimte de bladeren zullen zich sierlijk naar beneden laten dwarrelen. Vaak kun je deze planten ook makkelijk stekken. Aanraders om op te hangen zijn de Vaderplant en de Kiereweed.
  • Je wilt je planten natuurlijk niet te vaak naar beneden hoeven halen en je kunt er daarom het beste voor kiezen om makkelijke kamerplanten op te hangen. Met name planten die weinig water nodig hebben zijn geschikt, zoals de Koraalcactus en de Peperomia’s.
  • Een hangende kamerplant moet natuurlijk niet te zwaar zijn. Kijk dus goed wat er mogelijk is op de plek waar jij een plant wilt ophangen en kies er een die niet te zwaar wordt. Een Graslelie of Lipstickplant is een leuke hangplant om te kopen voor je kamer.

Kan je jouw planten niet ophangen, maar wil je wel graag hetzelfde resultaat? Plaats de hangplant die je bij ons kunt kopen dan op een hoge kast, kruk of plank of in een hoge pot. Ook dan geef je ze voldoende ruimte om de bladeren van de hangende kamerplant vrolijk naar beneden te laten hangen. Naast hangplanten voor je kamer bieden wij ook voor buiten planten en buitenpotten aan.

Aanbevolen hangende kamerplanten

We helpen je graag bij het kiezen van een geschikte hangende kamerplant voor jouw ruimte. We hebben daarom onze meest aanbevolen hangplanten en hun kenmerkende eigenschappen voor je op een rijtje gezet. Wil je meer weten over de hangplanten die je bij ons kunt kopen voor je kamer? Klik dan op een naam.

Ontdek de voordelen van een hangende kamerplant

Ben jij je nog aan het oriënteren op een hangende kamerplant of twijfel je welke hangplant je wilt kopen voor je kamer? Wij denken graag met je mee! Neem contact op met onze experts van de klantenservice of kom eens langs in ons tuincentrum in Beek en Donk. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.