Kerstboom Nuenen

Op zoek naar de perfecte kerstboom in de buurt van Nuenen? Kom dan eens naar Biezen, gelegen op slechts een kwartiertje rijden vanaf Nuenen. Tijdens de feestmaanden transformeert ons centrum tot een waar kerstparadijs! 

Naast sfeerartikelen om je woning kerstklaar te maken, hebben we een uitgebreide selectie kwaliteits kerstbomen, variërend van heerlijk geurende echte kerstbomen tot levensechte kunstkerstbomen. Ook bieden we decoratieve bomen, van compacte varianten tot vooraf versierde exemplaren. Bovendien kun je al deze items gemakkelijk bestellen in onze webshop, met leveringsopties voor de omgeving van Nuenen.

Snel naar

kunstkerstbomenkunstkerstbomen

De kerstbomen van Biezen

Waarom kiezen voor Tuincentrum De Biezen?

  • Kwaliteit voorop: Elk van onze bomen is zorgvuldig geselecteerd, zodat je een volledig seizoen van je kerstboom kunt genieten.
  • Brede keuze: Of je nu de voorkeur geeft aan de traditionele Nordmann-spar of een milieuvriendelijke kunstboom, we hebben voor ieder wat wils.
  • Gemakkelijke toegang: Met onze locatie 15 minuten rijden van Nuenen, profiteer je van makkelijke bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden.

Bekijk ons kerst assortiment

Bezoek ons tuincentrum!

Als je in of rond Nuenen woont en de ideale kerstboom zoekt, wacht dan niet langer. Breng de kerstsfeer in huis met onze schitterende selectie. Ons deskundige team staat klaar om je bij te staan, van kerstboom selectie tot verzorgingstips en decoratie-advies. We staan te popelen om al je vragen te beantwoorden!

Bekijk de route naar de kerstshow van Biezen vanaf Nuenen

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route


Openingstijden
Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 20.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00

 

Aangepaste openingstijden


Plaats je aanvraag

Volg ons via