Hondenvoer en -snacks

Producten 1-24 van 793

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Labradors, Terriërs, Herdershonden, Chihuahua's, Border Collies: voor iedere hond hebben wij in onze Jumper dierenwinkel het beste hondenvoer. Van groot tot klein en pup tot senior, want elke hond verdient natuurlijk alleen het allerbeste. Bij Biezen bestel je alle soorten voer voor jouw hond gemakkelijk online en wij brengen dit bij jou thuis. Makkelijk hè, scheelt jou weer sjouwen met grote en zware zakken hondenbrokken.

In onze Jumper dierenwinkel vind je meer dan alleen hondenvoer

Biezen is aangesloten bij Jumper en het filiaal in ons tuincentrum staat bekend als Jumper Beek en Donk. Huisdiereigenaren uit de omgeving en onder ander de regio’s Laarbeek, Helmond en Gemert weten ons tuincentrum te vinden. We hebben alles op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Altijd van de hoogste kwaliteit en voor de scherpste prijzen. Ook vind je er onze specialisten, die jou met hun ruime vakkennis graag helpen met al je vragen. Bijvoorbeeld; welke hondenvoeding past het best bij mijn hond? Ze vertellen in onze Jumper dierenwinkel welk hondenvoer het beste bij jouw viervoeter past. Maak kennis met al onze merken.

Voor elke hond het juiste hondenvoer

In het aanbod van onze Jumper winkel vind je een breed aanbod aan hondenvoer. Van krokante en geperste hondenbrokken tot allerlei soorten natvoer en verschillende tussendoortjes. Voor je hond is dat natuurlijk erg lekker, zoveel keuze. Maar voor jou kan het lastig zijn, want wat kies je nou? Je wilt je hond natuurlijk de voeding geven die het beste bij hem of haar past. Om erachter te komen wat dat is, geven wij je wat tips waar je op kunt letten bij het kiezen van voeding voor je hond.

  • Ras: ieder ras is anders en heeft daardoor andere voeding nodig en in verschillende hoeveelheden. Dit heeft onder andere te maken met het formaat van de hond; een grote Berner Sennen heeft natuurlijk wel wat meer nodig dan bijvoorbeeld een kleine Maltezer.
  • Levensfase: elke levensfase komt zo met zijn eigen behoeften. Er is daarom voeding speciaal voor pups, volwassen honden en senioren. Naarmate je hond ouder wordt, stap je dus over op andere voeding die voldoet aan de behoeften van jouw hond op dat moment.
  • Conditie: de conditie van je hond kan invloed hebben op welke voeding je hem het beste kan geven. Is je hond erg actief of juist wat minder of moet er extra worden gelet op gebit, spijsvertering, allergieën of gewicht? We hebben bijvoorbeeld glutenvrije of biologische hondenbrokken.
  • Smaak: het is belangrijk dat het dieet van je hond voedzaam is, maar daarnaast moet het natuurlijk ook gewoon lekker zijn. Verwen je hond op zijn tijd dus met wat lekkers, zoals een hondensnoepje of een hondenbot.

In onze Jumper winkel vind je hondenvoer van de beste merken, zoals: Grandorf, Devotion, Biofood, CaroCroc, Cavom, Edgard & Cooper, Fokker, Pedigree, Prins Petfood, Renske, Royal Canin en Smolke. Ook voor andere viervoeters kun je bij ons terecht, wij bieden namelijk onder andere ook kittenvoer aan.

 

Ontdek het gehele aanbod aan dierbenodigdheden

Wij staan klaar voor jouw hond! Daarom vind je in onze Jumper winkel alles voor je viervoeter, van hondenvoer tot hondenmanden. Wil je graag wat meer weten, maar ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen of bestel je gewoon liever online? Geen probleem! Je kunt de specialisten van ons Jumper filiaal ook altijd bereiken via de klantenservice om je vragen over ons hondenvoer te stellen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.