Kattenvoer en -snacks

Producten 1-24 van 467

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Kattenvoer online bestellen in de webshop van Jumper Beek en Donk? Bij ons vind je een groot assortiment kattenvoer. Van nature zijn katten carnivoren, oftewel vleeseters. Ook staan ze erom bekend nogal kieskeurig te kunnen zijn, ze weten vaak goed wat ze wel en niet lekker vinden. Naast dat het dus belangrijk is om jouw kat een gevarieerd dieet voor te schotelen, krijgt hij ook graag iets lekkers; anders zou hij het zomaar eens kunnen laten staan. Biezen heeft daarom een uitgebreid assortiment kattenvoeding van de beste kwaliteit. Voor kitten of senior, binnen- of buitenkat en voor ieder ras: van Europese of Britse Korthaar tot Maine Coon en Ragdoll. Bij Biezen bestel je snel online in de jumper webshop de juiste voeding voor jouw kat en wij bezorgen dit bij jou thuis. Makkelijker kan het niet.

In onze Jumper vind je alles voor je kat, waaronder kattenvoer

In ons tuincentrum in Beek en Donk vind je een Jumper dierenwinkel. Doordat Biezen is aangesloten bij de formule van diersuper Jumper hebben wij een ruim aanbod aan diervoeding en dierbenodigdheden. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de beste prijs. Ook staan onze specialisten met hun ruime vakkennis altijd voor je klaar. Je begrijpt dus wel waarom veel huisdiereigenaren uit de omgeving en onder andere de regio’s Helmond, Beek en Donk, Uden en Gemert ons altijd weer weten te vinden. 

Kattenvoeding dat bij jouw kat past

Over het algemeen geven katteneigenaren hun kat op meerdere momenten per dag wat te eten. Vaak volgens een vast patroon en soms met tussendoor nog wat snacks. Maar wat geef je jouw kat nou precies te eten? Voor katten geldt: afwisseling is het beste! Om je een handje te helpen, geven onze experts van onze Jumper dierenwinkel je wat tips waarop je kunt letten bij het kiezen van het juiste kattenvoer of kittenvoer. Ook voor andere viervoeters bieden wij overigens een breed aanbod aan, waaronder hondenvoer.

  • Levensfase: de behoeften van een kat veranderen per levensfase. Vandaar dat er speciale voeding is voor kittens, volwassen en senioren. Welke voeding je jouw kat het beste kunt geven, hangt dus samen met zijn leeftijd.
  • Levensstijl: katten houden er verschillende levensstijlen op na. De ene kat is bijvoorbeeld een stuk actiever dan de ander. Ook zijn er binnen- en buitenkatten. De levensstijl en dan met name het energieverbruik van jouw kat is bepalend voor welk voer je het beste kunt geven. Ook hebben we speciale voeding, zoals glutenvrij en biologisch voer.
  • Smaak: juist omdat katten zo kieskeurig kunnen zijn, is ons aanbod aan kattenvoer breed. Van diverse kattenbrokken tot allerlei soorten natvoer met onder andere gevogelte, lam, rund, zalm en forel maar ook met rijst, bessen en kruiden. Erg lekker dus, maar ook goed voor bijvoorbeeld gebit, vacht, gewrichten en immuunsysteem.

Bel ons gerust voor meer informatie!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw kat? Dat begrijpen we! De specialisten van onze Jumper helpen je graag bij het kiezen van het beste kattenvoer voor je kat. Kom langs in onze Jumper in Beek en Donk en vraag om persoonlijk advies bij het kopen van kattenvoer of vraag het onze specialisten via de klantenservice. Bel naar 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.