Kamerplanten

Producten 1-24 van 594

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Of je nou wel of (nog) geen groene vingers hebt, bij Biezen kun je verschillende kamerplanten online bestellen. Je creëert met ons brede aanbod aan kamerplanten een gezellige sfeer in huis. Bestel jouw favoriete kamerplant makkelijk online en wij brengen deze vervolgens - vers van de kweker - bij jou thuis: makkelijker kan het niet.

Kamerplanten die bij jou passen online bestellen

Welke kamerplant is ideaal voor bij jou thuis? Ga eens bij jezelf na waar je de plant wilt neerzetten. Wanneer je een plekje hebt op de vensterbank of ergens anders dicht bij het raam op het oosten, zuiden of westen, kun je het beste kiezen voor een plant die goed tot zijn recht komt op een zonnige standplaats. Voor een plek wat verder van het raam – denk aan zo’n twee à vier meter – zijn planten die het goed doen op schaduwrijke plekken beter geschikt. Bedenk ook hoeveel ruimte je hebt. Je kan kiezen voor een grote kamerplant - die alleen al door zijn formaat de aandacht trekt - of voor een wat kleinere, die op zijn eigen manier een blikvanger kan zijn. Voor elke kamerplant hebben wij ook een geschikte bloempot voor binnen.

Hoeveel tijd heb je voor je binnenplanten?

Voordat je online kamerplanten wilt bestellen, stel jezelf daarnaast de vraag hoeveel tijd je hebt voor de verzorging van jouw binnenplanten. De ene kamerplant verlangt namelijk meer aandacht dan de andere, bijvoorbeeld omdat ze andere eisen stellen aan hoe vaak ze water nodig hebben. Wanneer je kinderen en/of huisdieren hebt, is het ook belangrijk om op te letten dat sommige binnenplanten in zekere mate licht giftig kunnen zijn: zet deze dus op een veilige, het liefste hoge, plek of ga voor een wat meer kind- en huisdiervriendelijke kamerplant.

Kamerplanten van Biezen

Je bent vast nieuwsgierig geworden naar welke kamerplanten je online kan bestellen bij Biezen Tuincentrum. Voor iedereen zit er wel wat bij: groene, bloeiende of hangende kamerplanten en planten voor binnen die ook als je nog maar weinig ervaring of tijd hebt makkelijk te verzorgen zijn. Bekijk ons assortiment in de verschillende categorieën en vind de binnenplant die goed bij jou past. Bekijk bijvoorbeeld onze:

Top 10 kamerplanten om online te bestellen

Om je te helpen bij het maken van jouw keuze hebben wij een top 10 kamerplanten samengesteld. Dit maakt het jou makkelijk om online kamerplanten te bestellen. Deze planten doen het echt in ieder huis goed. Maak kennis met hun meest kenmerkende eigenschappen en klik op een specifieke naam als je meer te weten wilt komen over deze binnenplanten, zoals wat hun favoriete standplaats is en hoeveel water ze graag krijgen.

  1. Dracaena - geschikt voor iedereen die weinig ervaring met of niet al te veel tijd voor planten heeft, maar die toch graag wat groene gezelligheid in huis wilt hebben.
  2. Kentiapalm - zowel mooi als nuttig met zijn geveerde frisgroene bladeren en sterk luchtzuiverende kwaliteiten.
  3. Strelitzia - een echte blikvanger door zijn grote groene bladeren waarmee hij een tropische sfeer in huis creëert.
  4. Calathea - indrukwekkend door zijn unieke eigenschap om zijn bladeren overdag open te vouwen en ‘s avonds weer dicht, vandaar ook de bijnaam Living Plant.
  5. Sansevieria - geschikt voor zo’n beetje elke plek in huis doordat deze kamerplant geen eisen stelt aan zijn standplaats.
  6. Monstera - bekend en geliefd vanwege de kenmerkende gaten aan de uiteinden van zijn bladeren, vandaar ook de bijnaam Gatenplant.
  7. Philodendron - zowel makkelijk als nuttig omdat hij weinig verzorging verlangt en sterk luchtzuiverend is.
  8. Peperomioides - staat bekend als de Pannenkoekenplant en is geliefd doordat hij makkelijk te stekken is.
  9. Peperomia - niet in één zin te beschrijven doordat Peperomia’s onderling erg verschillen van uiterlijk, maar erg geschikt voor iedereen die nog maar weinig ervaring heeft met planten.
  10. Alocasia - creëert een botanische sfeer in huis en trekt de aandacht met zijn grote groene bladeren.

Stel ons je vraag

Vind je het lastig om kamerplanten online te bestellen? Geen zorgen! Onze experts van de klantenservice staan voor je klaar. Zij helpen je met al je vragen en geven je graag persoonlijk advies. De klantenservice kun je bereiken via 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl. Je kunt ook eens langskomen in ons tuincentrum in Beek en Donk, zodat je de kamerplanten waar jij je oog op hebt laten vallen in het echt kan bekijken.