Kerstverlichting

Producten 1-24 van 385

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Maak het gezellig met de kerstverlichting van Biezen

Terwijl je er volgens de een niet vroeg genoeg mee kan beginnen, wacht de ander liever tot en met december. Juist ja, de kerstspullen. Wanneer haal jij die van jou weer uit de berging of van zolder? Van kerstballen en -slingers tot allerlei decoratie en natuurlijk kerstverlichting. Bij Biezen vind je een ruim aanbod van onder andere verlichte kerstfiguren, ijspegelverlichting, sfeerverlichting en kerstboomverlichting. Voor zowel binnens- als buitenshuis. Heb je vragen, bijvoorbeeld over welke verlichting het meest duurzaam is? Vraag het dan bij onze klantenservice. Of kom langs bij De Biezen Beek en Donk. In ons tuincentrum is altijd een mooie, uitgebreide kerstshow te zien. Vanuit onder andere Helmond, Uden en Nuenen ben je er zo. Je doet er al jouw kerstinkopen of bestel deze online en dan bezorgen wij ze bij jou thuis.

De mooiste kerstverlichting voor jou

Verlichting genoeg bij Biezen! Voor die graag uitpakt en degene die het liever wat bescheidener houdt. Je kiest bij ons uit verschillende kleuren kerstverlichting: van warm wit en ijsblauw tot gekleurd en zelfs meerkleurig. Wij hebben verlichting voor binnen en buiten, waarbij buitenverlichting extra goed tegen vocht en vuil is beschermd. Veel van onze kerstverlichting is daarnaast LED, wat zuinig in verbruik en dus duurzaam is. Ook vind je bij ons handige kerstverlichting accessoires en onderdelen zoals dimmers en tijdschakelaars. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal hebben? Biezen somt het voor je op!

  • Pas jouw kerstboomverlichting aan op de kleur van jouw kerstballen! Kies bij warme kleuren bijvoorbeeld voor een lichtsnoer met warm wit licht van het merk Luca Connect. Je hebt deze in meerdere maten en de verschillende lichtsnoeren kun je zelfs aan elkaar koppelen. Ook leuk is de gekleurde clusterverlichting van Lumineo, die wij ook in het warm of klassiek wit hebben. De lampjes zitten hier wat dichterbij elkaar. De afmetingen variëren van zo’n 1 tot wel 25 meter lang. Het fijne aan deze kerstboomverlichting van Luca Connect en Lumineo is dat je het voor je boom binnen en buiten kunt gebruiken.
  • Daarnaast hebben wij Fairybell kerstbomen. Je maakt deze aaneenschakeling van LED lampjes eenvoudig vast aan een vlaggenmast of deur. Door de positionering van de lichtjes ontstaat er dan een kerstboom. Je hebt er al één van 150 cm hoog, maar de grootste bij Biezen is zelfs 800 cm hoog. Wil je er graag één, let er bij het kopen dan op dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen Fairybells voor de deur en vlaggenmast. Ook zit er niet altijd een mast bij.
  • Verlichte kerstfiguren en -beelden kunnen natuurlijk niet ontbreken. Van lichtgevende kerstmannen en kerstengelen tot sneeuwpoppen en rendieren. Voor buiten in de tuin, op het balkon of het dak. Of voor binnen als deur- of raamdecoratie. Biezen heeft bijvoorbeeld een verlicht rendier in 3 afmetingen: 60 cm (50 LED lampjes), 90 cm (80 LED lampjes) of 120 cm (120 LED lampjes). Ook hebben wij een knipperende verlichte ster met 192 of 336 LED lampjes met klassiek warm licht.
  • Om het thuis eens flink te versieren voor de kerst heeft Biezen draadverlichting, gevelverlichting, gordijnverlichting en ijspegelverlichting, lichtnetten en -slangen. Van Lumineo hebben wij bijvoorbeeld draadverlichting micro: dit zijn kleine LED lampjes die door het draad heen lopen, waarbij het snoer niet zo opvalt en vooral de lichtjes de aandacht trekken. Of onze ijspegelverlichting van Luca Connect. Dit is onderdeel van een koppelbaar lichtsysteem, waarbij diverse soorten verlichting aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Daarnaast hebben wij van Lumineo netverlichting buxus, waarmee je gemakkelijk jouw buxus versierd. Aangezien het een net is, zijn de lichten altijd mooi verdeeld.

Vind jouw ideale kerstverlichting bij Biezen

Heerlijk om lekker rond te struinen in onze kerstshow, toch? Er valt heel wat te zien: kerstbomen, kerstdorpen, kerstverlichting. Een echte kerstsfeer! Je vindt er ook onze specialisten. Zij weten alles over hoe je kerstverlichting aansluit, welke verlichting het meest duurzaam is en welke afmeting lichtsnoer jij nodig hebt om je hele kerstboom te kunnen verlichten. Bedenk je je thuis nog een vraag? Geen probleem! Je bereikt onze specialisten ook via de klantenservice. Tot snel bij De Biezen Beek en Donk! En natuurlijk (alvast) een fijne kerst.