Regentonnen en toebehoren

Producten 1-24 van 34

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een regenton kopen doe je bij Biezen

Ben je opzoek naar een regenton voor het opvangen van regenwater? Dan ben je bij Biezen aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je allerlei regentonnen in verschillende formaten en uitvoeringen.

Een Regenton is niet alleen praktisch, maar het is ook een echte blikvanger voor in je tuin. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar wat voor uitstraling en kleur jouw regenton moet hebben. Tot slot is het belangrijk om de opslagcapaciteit van de regenton te bepalen. Hoe doe je dit? Dit is afhankelijk van je tuin en de hoeveelheid die je verwacht nodig te hebben. Bij een kleine tuin is 100 liter al voldoende, maar gemiddeld genomen raden wij een regenton voor 300 liter aan. Dit is vaak voldoende voor het besproeien van je tuin en overig tuinonderhoud.

Koop jouw regenton in onze webshop of bezoek ons tuincentrum in Beek en Donk nabij Helmond, Eindhoven en Uden/Veghel. Onze specialisten geven je graag advies bij het maken van de juiste keuze.

Waarom een regenton in je tuin?

De laatste jaren is er steeds meer spraken van lange periodes droogte. Met een regenton kan je dit probleem oplossen, omdat je zorgt dat er regenwater wordt opgeslagen. Hierdoor bespaar en gebruik je efficiënt water!

Door het regenwater op te vangen draag je sterk bij aan het besparen van water. Met een regenton van 100 Liter kan je jaarlijks al zo’n 2.000 liter regenwater opvangen! Dit regenwater kan je dan weer gebruiken voor het bewateren van je tuin en planten. Verder kan je het terras en andere voorwerpen poetsen met het regenwater. Een regenton heeft dus vele voordelen!

Een ruim assortiment aan regentonnen van Elho, Capi en Nature!

Bij Biezen hebben we een ruim assortiment aan regentonnen van diverse merken, zoals Elho, Capi en Nature. De Elho regentonnen staan bekend om hun design en multifunctionele opties. De Capi regentonnen hebben altijd een trendy design en zijn erg praktisch in hun gebruik. Dan heb je nog de regentonnen van Nature. Dit zijn klassieke regentonnen die super praktisch zijn.

Binnen ons assortiment vind je dus verschillende merken regentonnen, maar ook verschillende formaten en soorten! Zo hebben we in ons assortiment design regentonnen, muur regentonnen, basic regentonnen en regentonnen met plantenbak. Deze regentonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Zo heeft Biezen kleine en grote regentonnen met een inhoud van 100 liter tot 600 liter, zo vind je altijd een geschikte regenton voor in jouw tuin!

Alle accessoires voor je regenton vind je bij Biezen

In ons assortiment vind je ook alle benodigde accessoires om jouw regenton compleet te maken of te upgraden! Zo vind je onderstellen, vulautomaten, kranen, aansluitsets en overloopsets voor jouw regenton. Deze regenton accessoires koop je gemakkelijk via onze webshop of in ons tuincentrum. Hebben je nog vragen over deze accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice.