Waterornamenten

Producten 1-24 van 26

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bij Biezen vind je een ruim assortiment aan waterornamenten. Binnen ons uitgebreide aanbod vind je tuinfonteinen, waterbeelden, waterpartijen en waterfonteinen in diverse soorten en maten. Denk hierbij aan watervallen, boeddha’s, bollen en natuurlijke rotsen. Wil je meer informatie en advies? Vraag het aan onze klantenservice of bezoek onze grote showroom in Beek en Donk.

Kies voor een van onze waterornamenten

In combinatie met onze tuinmeubelen zorgen onze waterornamenten voor gezelligheid en een sfeervolle tuin. Tuinfonteinen zijn echte eyecatchers voor buiten in je tuin. Met deze waterfonteinen ontstaat er een natuurlijke en levendige tuin. Bij Biezen vind je ook waterornament met verlichting, zodat je extra sfeer kan creëren in de avond. Een waterornament met verlichting geeft namelijk een prachtig effect in het donker. Ontdek onze gehele collectie aan waterornamenten.

Hoe werkt een waterornament?

Onze waterornamenten zijn heel gemakkelijk te installeren. De meeste waterornamenten zijn plug & play-uitvoeringen. Hierdoor is het installeren maar een paar minuten werk. Je plaatst de tuinfontein op de gewenste plek en vult het waterreservoir met water (onze waterornamenten hoef je dus niet aan te sluiten op de waterleiding). Daarna voorzie je het waterornament van stroom. Het water wordt vervolgens vanuit het waterreservoir omhoog gepompt. Hierna wordt het vallende water weer opgevangen in het waterreservoir. Dit herhaalt zich continu, hierdoor is er geen waterverspilling. Bij aankoop van onze waterornamenten ontvang je er altijd een waterreservoir en een pomp bij, zodat je direct kan genieten van jouw waterornament.

Ontdek onze showroom met de mooiste waterfonteinen en tuinornamenten!

Ben je er nog niet helemaal uit welk ornament in jouw tuin past? Bezoek dan ons tuincentrum in Beek en Donk en ontdek onze gehele collectie aan waterornamenten, buitenkeukens en veel meer. Heb je nog vragen? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van het juiste waterornament. Hiervoor kun je bellen naar 0492 - 46 13 10, stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl of vul het contactformulier in.