Kerstboom Veghel

Op zoek naar de ideale kerstboom in Veghel? Bij Tuincentrum Biezen hebben we een breed assortiment, van echte tot kunst kerstbomen, om jouw feestdagen stralend en warm te maken.

Onze Kunstkerstbomen

Onze kunstkerstbomen zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Daarbij is zijn alle kunstkerstbomen die wij verkopen  snel en makkelijk neer te zetten én weer op te ruimen. 

Echte Kerstbomen

Voor de liefhebbers van traditie hebben we echte bomen, fris en geurig, die klaarstaan om je woning direct in de Kerstsfeer te brengen.

Snel naar

kunstkerstbomenkunstkerstbomen

De kerstbomen van Biezen

Waarom kiezen voor een kerstboom van Biezen?

  • Topkwaliteit: Elke boom bij ons is met zorg uitgekozen, waardoor jij profiteert van topkwaliteit die het hele seizoen straalt.
  • Keuze: Of je nu valt voor een authentieke Nordmann spar of een praktische kunstkerstboom, we hebben iets voor elke smaak.
  • Gemak: Gelegen in de buurt van Veghel, bieden we je een vlotte toegang en voldoende parkeerplaatsen, zodat je zonder problemen jouw ideale kerstboom uit kunt kiezen. 

Bekijk ons kerst assortiment

Kom naar het tuincentrum

Woon je in of nabij Veghel? Dan is Tuincentrum Biezen de ideale plek om jouw kerstboom te halen. Enkele overtuigende redenen: Ontdek de kerstmagie bij Tuincentrum Biezen em maak de komende Kerst echt speciaal. Hulp nodig bij het uitzoekemn van een kerstboom of andere Kerst artikelen? Ons team op de gezellige Kerst show staat 7 dagen per week voor je klaar. Heb je een dringende vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.

Bekijk de route naar de kerstshow van Biezen vanaf Helmond

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route


Openingstijden
Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 20.00
Zaterdag 09.30 - 17.30
Zondag 11.00 - 17.00

 

Aangepaste openingstijden


Plaats je aanvraag

Volg ons via