Gazonkalk

21 producten

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Voor gazonkalk en andere tuinbenodigdheden kom je naar tuincentrum Biezen. In onze webshop en in onze winkel vind je een ruim en divers assortiment aan producten geschikt voor de tuin, je woning, maar ook artikelen voor je huisdier. Kom langs en ontdek 6500 m2 aan vele prachtige artikelen om je tuin te onderhouden of te beplanten of om je huis te voorzien van een nieuw interieur.

Een betere voedselopname door gazonkalk

Voor het onderhouden van je tuin bieden wij verschillende producten aan, waaronder gazonkalk. Gazonkalk gebruik je in de wintermaanden. Kalk zorgt er namelijk voor dat het gazon makkelijker voedingstoffen kan opnemen. Daarnaast voorkomt het de wildgroei van onkruid. Wil je planten voorzien van een extra boost? In onze webshop vind je ook voeding voor buitenplanten. Deze voeding kun je ook gebruiken als je planten in buitenpotten hebt staan. Als je graag in de tuin aan de slag wilt gaan met professioneel materiaal, vind je bij ons ook tuingereedschap van Talentools.

Vraag onze specialisten om advies

Weet je niet welk merk gazonkalk je het beste kan bestellen? Of wil je graag meer informatie ontvangen over ons assortiment? Vraag onze specialisten dan om advies! Kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk of neem contact op met onze klantenservice. Zij zijn telefonisch te bereiken via 0492 - 46 13 10, of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.