Dier

Producten 1-24 van 3901

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren
  1. Jumper folder onlineJumper folder online

Naast ons ruime assortiment bieden wij als Jumper dierenwinkel alles voor je huisdier aan ook in onze webshop. Ons aanbod bestaat uit diervoeding en dierbenodigdheden voor honden, katten en knaagdieren tot vissen, vogels en kippen. Je vindt bij Biezen alles wat je nodig hebt en zelfs meer. Bestel snel online in onze jumper webshop en wij bezorgen het bij jou thuis. Makkelijker kan niet, toch? Zo is onze Jumper dierenwinkel altijd bij jou in de buurt.

Bezoek onze Jumper Dierenwinkel in Beek en Donk

Biezen is aangesloten bij diersuper Jumper. Het filiaal in ons tuincentrum heet Jumper Beek en Donk en is zo'n 1000m2 groot. Je vindt er alles wat jij als dierenliefhebber nodig hebt. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de scherpste prijzen. Vandaar dat huisdiereigenaren uit de omgeving en o.a. de regio's Eindhoven, Uden, Helmond, Deurne en Veghel onze Jumper dierenwinkel altijd weten te vinden.

Alles voor jouw huisdier in onze Jumper dierenwinkel en webshop

Een huisdier is een belangrijk onderdeel van het gezin. Dat herken je vast wel. Vaak is het ieders beste maatje: met die lieve (puppy-)ogen, dat schattige snoetje en die eigenwijze en grappige streken. Je raakt snel aan je huisdier gehecht en hij aan jou. Het is natuurlijk belangrijk om hem goed te verzorgen, uit liefde voor dieren. En om hem op z'n tijd eens lekker te verwennen. Waarmee? Met de diervoeding en dierbenodigdheden van dé Jumper dierenwinkel. Je wilt tenslotte alleen het allerbeste voor je huisdier! Voor ieder huisdier hebben wij alles dat je nodig hebt:

  • Honden: van de basisbenodigdheden zoals hondenvoer, hondenvoerbakken, hondenmanden en/of hondenkussens tot aan allerlei fijne en leuke halsbanden, riemen en speeltjes. Biezen heeft het! Ook hebben we alles voor het ontvlooien en ontwormen van jouw hond.
  • Katten: Wij hebben alles dat jouw kat nodig heeft. Kattenvoer, drink- en voerbak, kattenbak en vulling, kattenmanden en -kussens. Ook hebben we krabpalen en kattenspeeltjes. In ons assortiment hebben we daarnaast producten voor het ontvlooien en ontwormen van je kat.
  • Knaagdieren: voor alle voeding en benodigdheden voor ieder knaagdier kun je bij ons terecht. Van konijnen, cavia's en hamsters tot degoes, chinchilla's, gerbils en zelfs tamme muizen en ratten. We hebben o.a. droog knaagdiervoer, hooi en stro, knaagdierkooien en speeltjes.
  • Vissen: Ook voor aquariumvissen en vijvervissen kun je bij ons terecht. We verkopen natuurlijk aquaria en vijvers, maar ook visvloer vlokken van verschillende merken en lekkere snacks. We hebben zelfs leuke decoratie voor in het aquarium!
  • Vogels: heb je zelf vogels zoals parkieten en kanaries of krijg je in de tuin vaak bezoek van bijvoorbeeld mussen en koolmezen? Bij ons vind je alles voor binnen- en buitenvogels. Voer, voederhuisjes en pindakaaspothouders, vogelhuisjes en nestkastjes, vogelbaden en drinkschalen. En ook houten vogelhuisjes en volières, zand- en bodembedekking en vogelspeeltjes.
  • Kippen: van kippenvoer en voersilo's tot diverse broedmachines en kippenhokken in verschillende maten. Je kunt het zo gek niet bedenken en Biezen heeft het! Bij ons komen jouw kippen dus niets tekort.

Alle producten in onze Jumper dierenwinkel zijn van topmerken zoals Grandorf, Devotion, Topper, MaxxNobel, Edgard & Cooper, Boer'n goed, Konacorn, Vitakraft, Tetra, Royal Canin, Biofood en Farmfood.

Bestel alles voor je huisdier in onze Jumper webshop

Of je nou honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels of kippen hebt, wij staan klaar voor jou en al je huisdieren! We helpen je bij het vinden van het juiste voer, fijnste verblijf en leukste speelgoed. De specialisten van onze Jumper dierenwinkel staan voor je klaar met persoonlijk en deskundig advies. Stel je vraag via onze klantenservice door te bellen naar 0492 - 46 13 10, stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl of kom lang bij ons tuincentrum in Beek en Donk en ontdek onze Jumper dierenwinkel.