Visvoer vlokken

Visvoer in de vorm van vlokken en ander diervoer koop je bij jouw specialist. Biezen Tuincentrum is dé specialist als het gaat om diervoer en dierbenodigdheden. In ons tuincentrum en onze Jumper webshop vind je vele producten voor jouw huisdier. Of je nu een hond, een kat of een vis hebt: wij hebben echt alles in huis. Kom snel langs in Beek en Donk of bestel de producten die je nodig hebt online.

Nieuwsgierig naar vlokken visvoer?

visvoer vlokken ter illustratievisvoer vlokken ter illustratie

Een ruim assortiment aan visvoer vlokken

In onze Jumper dierenwinkel vind je een ruim aanbod aan voer voor dieren, waaronder ook visvoer in de vorm van vlokken. Ben je van plan een goudvis te kopen? Of heb je al andere vissen zoals koikarpers? Wij hebben voor jouw vis en koikarper het beste visvoer en koivoer beschikbaar. Zo weet je zeker dat jouw vis de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Ontdek snel ons gehele aanbod aan voer voor vissen.

Neem contact met ons op

Wil je visvoer vlokken bestellen, maar weet je niet welke variant het beste past bij jouw vissen? Vraag onze specialisten dan om advies. Kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl. Naast visvoer en koivoer kun je ook bij ons terecht voor ander voer, zoals knaagdiervoer.

Neem een ​​kijkje in ons tuincentrum

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op me onze klantenservice of plaats een aanvraag!

Plaats je aanvraag

Bekijk ook

ga naar verkoeling voor hond
ga naar slangenwagens en haspels

Volg ons via