Kerstboom Helmond

Ben je op zoek naar een kerstboom in Helmond? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Tuincentrum De Biezen ben je aan het juiste adres. Ons gezellige tuincentrum bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van Helmond en biedt een prachtige selectie kerstbomen. We hebben diverse soorten, variërend van echte kerstbomen tot kunstkerstbomen.

Kunstkerstbomen

Ontdek onze uitgebreide collectie kunstkerstbomen. Prachtig ontworpen en bijna niet van echt te onderscheiden, onze bomen zorgen jaar na jaar voor een magische kerstsfeer.

Echte Kerstbomen

Voor de traditionele kerstliefhebbers hebben we een mooie selectie van echte kerstbomen, vers en vol van geur, klaar om uw huis te versieren en de feestvreugde te verhogen.

Snel naar

kunstkerstbomenkunstkerstbomen

De kerstbomen van Biezen

Waarom kiezen voor een kerstboom van Biezen?

  • Kwaliteit: Onze kerstbomen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat u alleen de allerbeste kwaliteit krijgt. Geniet van een frisgroene boom die het hele seizoen meegaat.
  • Keuze: Of u nu de voorkeur geeft aan een levensechte Nordmann spar of een onderhoudsvrije kunstkerstboom, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt.
  • Gemak: Gelegen inde buurt van Helmond, bieden wij gemakkelijke toegang en parkeren, zodat u zonder gedoe uw ideale kerstboom kunt kiezen en meenemen.

Bekijk ons kerst assortiment

Kom naar het tuincentrum

Als je dus in de omgeving van Helmond woont en op zoek bent naar een kerstboom, nodigen we je van harte uit om langs te komen! Breng je familie en vrienden samen voor onvergetelijke feestdagen met een schitterende kerstboom. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te adviseren over de juiste boom voor je ruimte, evenals tips voor de verzorging ervan. Of je nu vragen hebt over de grootte, het type of de decoratie, wij staan klaar om te helpen! 

Bekijk de route naar de kerstshow van Biezen vanaf Helmond

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route


Openingstijden
Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 20.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00

 

Aangepaste openingstijden


Plaats je aanvraag

Volg ons via