Tuincentrum nabij Veghel

Kom langs bij ons tuincentrum vlakbij Veghel en ontdek ons ruime assortiment. Ons aanbod bestaat onder meer uit tuinartikelen en planten, maar je vindt ook verschillende producten voor in je woning en voeding voor je huisdier. Kom langs in Beek en Donk of bestel je artikelen eenvoudig en snel online.

Nieuwsgierig naar onze showroom?

Napoleon Phantom Rogue SE 425Napoleon Phantom Rogue SE 425

Alles voor je terras en tuin koop je bij ons tuincentrum dicht bij Veghel

Ben je van plan om je terras of tuin op te knappen? Kom dan langs bij ons tuincentrum dicht bij Veghel. Wij bieden je namelijk een ruim en divers aanbod aan van de verschillende producten voor in je tuin of terras. Van tuinmeubelen tot buitenpotten. Wij hebben echt alles! Ook voor het onderhouden van je tuin of terras bieden wij verschillende middelen aan. Zo bieden wij extra voeding voor buitenplanten aan. Daarnaast hebben wij voor in de wintermaanden ook gazonkalk.

Ontdek ons gehele assortiment

Ben je benieuwd naar de gehele collectie van ons tuincentrum in de buurt van Veghel? Of wil je onze Jumper dierenwinkel bezoeken? Kom dan langs in Beek en Donk en maak kennis met ons hele assortiment. Wil je liever vanuit huis je favoriete artikelen bestellen? Dat kan! Wij zorgen dat jouw bestelling thuis wordt bezorgd. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0492 - 46 13 10, stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk de route naar ons tuincentrum vanaf Veghel

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op me onze klantenservice of plaats een aanvraag!

Plaats je aanvraag

Bekijk ook

ga naar verkoeling voor hond
ga naar slangenwagens en haspels

Volg ons via