Tuincentrum nabij Nuenen

Voor een tuincentrum in de buurt van Nuenen, zit je bij Biezen helemaal goed. In Beek en Donk hebben wij een prachtig tuincentrum van meer dan 6500 m2. In onze collectie vind je alles voor je tuin en woning. Daarnaast beschikken we ook over een speciale dierenafdeling, waar je zeker slaagt voor jouw huisdier. Kom snel langs in ons tuincentrum nabij Nuenen en Helmond voor meer inspiratie en een kopje koffie in ons tuincafé.

Nieuwsgierig naar onze showroom?

Napoleon Phantom Rogue SE 425Napoleon Phantom Rogue SE 425

Een divers assortiment in ons tuincentrum dicht bij Nuenen.

In Beek en Donk, nabij Nuenen en Helmond, bieden wij onze klanten in ons tuincentrum een uitgebreid assortiment aan. Ben je op zoek naar een leuke bloempot voor binnen? Of zou je graag online kamerplanten willen bestellen? Alles kan bij Biezen. Naast planten voor binnen hebben we ook verschillende producten voor buiten. Tover je tuin om tot een heerlijk plek door een terraskachel te kopen of kies voor een van onze andere opties. Vind je het lastig om een keuze te maken? Onze specialisten geven je online, maar ook in onze winkel graag advies.

Bekijk onze ruime collectie

Ben je benieuwd naar ons ruime assortiment buitenpotten? Of wil je knaagdiervoer bestellen? Kom dan langs ons tuincentrum nabij Nuenen en ontdek onze ruime en diverse collectie. Liever voorzien zijn van alle gemakken? Bezoek dan onze webshop en plaats eenvoudig een bestelling. Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Hiervoor kun je bellen naar 0492 - 46 13 10 of stuur een e-mail naar klantenservice@biezen.nl.

Neem een ​​kijkje in ons tuincentrum

Hier kan je ons vinden
Hier kan je ons vinden

Biezen Tuincentrum

Biezenweg 2a

5741 SB Beek en Donk

Noord-Brabant

Plan je route

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op me onze klantenservice of plaats een aanvraag!

Plaats je aanvraag

Bekijk ook

ga naar verkoeling voor hond
ga naar slangenwagens en haspels

Volg ons via