Kerstbomen

Producten 1-24 van 185

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Jouw kerstboom vind je bij Biezen

Wat geeft jou het ultieme kerstgevoel? Voor ons begint kerst al bij het uitzoeken van een kerstboom in het tuincentrum. Wil je hem groot of klein, breed of smal? Biezen heeft voor iedereen een kerstboom die past, letterlijk en figuurlijk: qua grootte en uitstraling. Van echte kerstbomen tot kunstkerstbomen en decoratieve, mini en vlaggenmast kerstbomen. Voor zowel binnen als buiten. Jouw favoriete kerstboom en allerlei handige en leuke accessoires bestel je makkelijk online. Echte kerstbomen bezorgt Biezen in Beek en Donk en de omliggende regio’s zoals Laarbeek, Helmond, Gemert, Uden, Veghel, Nuenen en Eindhoven. Kunstkerstbomen bezorgen wij zelfs door heel Nederland en België. Je kunt dus gewoon die kerstboom van 3 meter bestellen ook al past die niet in je auto.

Echte kerstbomen en kunstkerstbomen

Vaak zijn kerstbomen sparren of dennenbomen. Ze hebben zo’n typische geur die ons meteen doet denken aan kerst. Vind jij ze ook altijd zo heerlijk ruiken? Ga dan voor één van onze echte kerstbomen: we hebben ze in verschillende soorten en maten. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van kunstkerstbomen, vlaggenmast kerstbomen en decoratieve kerstbomen. Welke kerstboom past het beste bij jou thuis? 

  • Echte kerstbomen: Blauwspar, Nordmann, Servische spar, Fijnspar. Bij Biezen vind je onder andere deze kerstbomen. Iedere soort heeft zo zijn eigen uitstraling en kenmerken, zo heeft de Blauwspar zijn bijzondere kleur en is de Nordmann erg naaldvast. Ook hebben onze kerstbomen verschillende afmetingen, van groot tot klein en breed tot smal. Daarnaast hebben we kerstbomen met en zonder kluit. Voor die zonder gebruik je een kerstboomstandaard en die met kun je na afloop in de tuin planten. Al onze kerstbomen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Je hebt er de hele kerstperiode én langer plezier van.

  • Kunstkerstbomen: met of zonder verlichting, sneeuw of versiering. Ons aanbod aan kunstkerstbomen is heel divers. Biezen is de officiële dealer van Triumph Tree kunstkerstbomen. De afmetingen variëren van 120, 155, 185 of 215 cm tot zelfs 260 cm. Ook bepaal je zelf de vorm, wil je de takken bijvoorbeeld dichtbij of juist meer uit elkaar? Daarnaast heb je geen last van naalduitval. Onze kunstkerstbomen zijn van uitstekende kwaliteit en blijven jaren goed. Vandaar dat het een heel duurzame optie is. Op onze kunstkerstbomen van Triumph Tree zit een garantie van 15 jaar!

  • Fairybell en vlaggenmast kerstbomen: dit is een alternatief op de traditionele kerstboom die je vast al eens in wat tuinen hebt gespot. Eigenlijk behoort het tot de kerstverlichting voor buiten. Het is een aaneenschakelijk van kerstlampjes in de vorm van een kerstboom die je bevestigt aan een vlaggenmast en zo ontstaat er een vlaggenmast kerstboom. Biezen heeft onder andere vlaggenmast kerstbomen van het topmerk Fairybell. De afmetingen van de vlaggenmast kerstbomen van Fairybell variëren van 200, 300, 400, 600, 700 of 800 cm tot zelfs 1200 cm. 

Ieder jaar hebben wij een grote kerstshow in ons tuincentrum in Beek en Donk. Naast echte kerstbomen en kunstkerstbomen vind je daar ook allerlei leuke kerstballen, kerstslingers, kerstlampjes, kersthuisjes en nog veel meer. Bijvoorbeeld decoratieve kerstbomen: voor als je weinig ruimte hebt of gewoon als extraatje om thuis nog net wat meer kerstsfeer te creëren.

We helpen je graag bij het uitkiezen van de mooiste kerstboom

Weet je al welke kerstboom jij wilt? Om je te helpen, hebben we een aantal vragen bedacht. Stel ze jezelf en kom erachter welke kerstboom een goede match is voor jou.

  • Welke uitstraling wil je dat jouw kerstboom heeft?
  • Welke afmeting mag jouw kerstboom hebben (en wat past bij jou in huis)? 
  • Wat voor soort kerstboom wil je (echt, kunst, vlaggenmast, mini of decoratief)? 

Daarnaast staan onze specialisten voor je klaar met persoonlijk en deskundig advies. Stel je vraag online via onze klantenservice of kom de ultieme kerstsfeer proeven in ons tuincentrum. Bij Biezen kun je vanaf 1 oktober terecht voor kerstbomen! Heb je jouw ideale kerstboom gevonden? Dan kan het versieren beginnen! Biezen wenst je (alvast) een fijne kerst.