Boeketten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vrolijke kleuren en heerlijke geuren met de boeketten van Biezen

Verras een ander of verwen jezelf met een mooie bos bloemen! Als felicitatie of bedankje, om te laten weten dat je aan iemand denkt of om het thuis of op kantoor wat op te vrolijken. Zelfs ‘gewoon zomaar’ is natuurlijk al een goede reden voor een bloemetje. Dankzij onze ervaren bloemisten heeft Biezen een uitgebreid aanbod aan boeketten. In verschillende maten en kleuren, met diverse bloemen en altijd afgestemd op het seizoen. Aangezien onze bloemen vers van de kweker komen, hebben ze de hoogste kwaliteit. Je bestelt jouw favoriete boeket makkelijk online. De bloemen worden goed beschermd in onze speciale verpakking verstuurd. Je kunt er ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Dat is leuk én handig wanneer je de bloemen bij een ander laat bezorgen.

Zo lang mogelijk van je bloemen genieten

Bloemen brengen gezelligheid in huis en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Je zou ze eigenlijk altijd wel in huis willen hebben, toch? Volg onderstaande stappen en geniet zo lekker lang van jouw boeket.

 

  1. Vaas: kies een vaas waarin de bloemen voldoende ruimte hebben. Maak de vaas goed schoon en vul hem voor zo’n ⅓ met lauwwarm water.
  2. Verzorging: snij de bloemstelen schuin af, een groter oppervlak van de steel kan dan het water opnemen. Voeg snijbloemenvoeding toe en ververs het water iedere 3 dagen. Verwijder bladeren die in het water zijn gevallen en bloemen die zijn verwelkt, zo zorg je ervoor dat alle energie uitgaat naar de bloemen die het nog goed doen.
  3. Standplaats: zet je bloemen op een vrij koele plek met weinig temperatuurverschillen. Vermijd felle zon, de verwarming of tocht. Ook vlakbij de fruitschaal is niet handig, want fruit scheidt een gas af waar bloemen sneller van verwelken.

25 jaar ervaring in bloemsierkunst

Biezen heeft met zijn ruime ervaring in de bloemsierkunst veel te bieden. Ons team bestaat uit 4 topbloemisten met ieder zijn eigen specialiteit, vandaar ook ons uitgebreide aanbod. Van rozen-, veld- en seizoensboeketten tot diverse gelegenheidsboeketten zoals bruids- en rouwboeketten. In Beek en Donk weten de mensen ons te vinden, maar ook in de omgeving van onder andere Helmond, Gemert en Uden staan onze boeketten in huizen of op werkplekken. Ga je voor ons Biezen boeket met fleurige, sierlijke bloemen, het kleurrijke en veelzijdige veldboeket Lien of bladboeket Ronald of juist het witte, tijdloze boeket Miriam? Waar je ook voor kiest, onze bloemen staan altijd overal goed!

Vraag het onze bloemisten

Wil je meer weten over onze boeketten en wat er allemaal mogelijk is? Vraag het onze bloemisten via de klantenservice! Of kom eens langs in ons tuincentrum in Beek en Donk in de omgeving van Helmond, Uden, Veghel en Nuenen.  Naast dat je bij Biezen Tuincentrum boeketten kunt kopen, kun je ook ter plaatse met onze bloemist een boeket samenstellen dat helemaal naar jouw wens is.