Barbecues

Producten 1-24 van 35

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bij Biezen weten wij dat een BBQ een echte musthave is

Barbecues zijn enorm populair. Schijnt de zon? Grote kans dat jij dan wel ergens een BBQ ruikt! Vaak gaat dit gepaard met allerlei gezellige geluiden zoals geklets, klinkende glazen en dat typische sissende geluid van wanneer je het eten op de barbecue legt. Heerlijk, toch? Dat is pas genieten. Wij vinden een barbecue dan ook een echte musthave voor jou en je tuin. Biezen heeft een uitgebreid aanbod van gas, houtskool en elektrische barbecues van topmerken zoals Boretti, The Bastard en Napoleon. Je bestelt jouw favoriet makkelijk online en wij brengen deze snel bij jou thuis. Let the BBQ season begin!

Houtskool, kamado, elektrische en gasbarbecues

Er is zo’n groot aanbod dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Zeker niet als je nieuw bent in de barbecue wereld, want waar kun je jouw keuze voor een houtskool, kamado, elektrische of gasbarbecue dan op baseren? En hoe weet je nou of je een Napoleon, Boretti of The Bastard wilt? Om je een weloverwogen keuze te kunnen laten maken, geeft Biezen je wat meer informatie over de verschillende soorten en merken barbecues. 

  • Houtskool barbecue: dit is de authentieke manier van barbecueën. Alleen een houtskool barbecue geeft je de rokerige geur en smaak van op houtskool bereid eten. Juist doordat het zo’n klassieker is, is het aanbod van houtskool barbecues groot. Biezen’s aanrader? Dat zijn de Kamado barbecues van The Bastard.
  • Kamado barbecue: we stipte het net al even aan, maar de Kamado is absoluut één van onze aanraders. Deze eivormige barbecue is gemaakt van keramiek. Juist omdat hij keramisch is en je hem volledig afsluit, houdt hij de hitte goed vast en krijgt het eten een heerlijke rokerige smaak die zo typisch is voor barbecueën. In vergelijking met een klassieke houtskool barbecue verbruikt hij een stuk minder houtskool en kun je de temperatuur een beter reguleren. Ook is een Kamado erg veelzijdig: je kunt ermee roken, braden, stomen of langzaam garen.
  • Elektrische barbecue: het grote voordeel is dat deze barbecue vrijwel direct warm is. Je kunt meteen beginnen, handig dus voor spontane BBQs! Doordat er geen rook vrij komt, is hij daarnaast ideaal om te gebruiken op bijvoorbeeld het balkon. Ook maak je een elektrische BBQ makkelijk schoon.
  • Gasbarbecue: deze barbecue is vlot klaar voor gebruik doordat hij onder andere snel op temperatuur is. Ook regel je de temperatuur eenvoudig zelf waardoor je jouw eten precies zo kunt bereiden als dat jij het lekkerst vindt. Ideaal, toch? Een gasbarbecue verspreid daarnaast weinig rook en daardoor is hij handig voor gebruik in bijvoorbeeld kleine tuinen.

De barbecues van Biezen zijn van de beste merken en ieder merk heeft zo z’n eigen kenmerken. Napoleon biedt houtskool, elektrische en gasbarbecues en is gespecialiseerd in grillen. The Bastard heeft Kamado barbecues oftewel keramische houtskoolbarbecues. Je kunt daarmee grillen, bakken, roken en stoven en dat maakt ze erg veelzijdig. Ook kun je er het hele jaar gebruik van maken of, zoals The Bastard zelf zegt, ‘het nu sneeuwt of juist bloedheet is’. Boretti staat daarentegen vooral bekend om zijn grote buitenkeukens met vele extra’s zoals zijbranders en warmhoudroosters. 

Een BBQ die bij jou past

Om erachter te komen of een Napoleon, The Bastard of toch een Boretti het beste bij jou past, hebben onze BBQ specialisten een aantal vragen bedacht. Stel jezelf deze vragen en vind uit welke barbecue een goede match is voor jou. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem! Vraag het onze BBQ specialisten via de klantenservice of kom eens langs in ons tuincentrum in Beek en Donk waar je de barbecues in het echt kunt bekijken.

  • Heb je een voorkeur voor een houtskool, elektrische of gasbarbecue?
  • Spreekt een bepaald merk jou het meeste aan?
  • Met hoeveel mensen wil je minstens tegelijkertijd kunnen barbecueën?
  • Zijn er functionaliteiten waarvan je wilt dat jouw barbecue die heeft?
  • Hoeveel ruimte heb je voor een barbecue in bijvoorbeeld je tuin of op je balkon?
  • Is jouw barbecue voor thuis of wil je hem ook makkelijk kunnen meenemen? (Bijvoorbeeld naar de camping)

Heb je een keuze gemaakt? Vergeet dan niet je BBQ accessoires! Zoals alles om hem aan te krijgen (houtskool, aanmaakblokjes en -wokkels), gereedschapsets (tang, grillborstel, spatel) en afdekhoezen zodat hij droog en netjes blijft. Ook hebben wij veel leuke en handige extra’s, bijvoorbeeld: vleesthermometers, pizzastenen en kookboeken.

Vraag het onze BBQ specialisten

Ga je voor de authentieke barbecue beleving met een houtskool barbecue of kies je toch liever voor net iets meer gemak met een elektrische of gasbarbecue? Het blijft een lastige keuze. Onze BBQ specialisten helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Stel je vraag via onze klantenservice of kom langs in ons tuincentrum in Beek en Donk nabij o.a. Gemert, Helmond en Nuenen. Dan kun  je meteen zien of zo’n barbecue je staat, want ook dat is natuurlijk belangrijk.